• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Boston Butt Recipe | Smoked Pork Butt on the UDS Smoker скачать в хорошем качестве

Boston Butt Recipe | Smoked Pork Butt on the UDS Smoker 8 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Boston Butt Recipe | Smoked Pork Butt on the UDS Smoker
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Boston Butt Recipe | Smoked Pork Butt on the UDS Smoker в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Boston Butt Recipe | Smoked Pork Butt on the UDS Smoker или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Boston Butt Recipe | Smoked Pork Butt on the UDS Smoker в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Boston Butt Recipe | Smoked Pork Butt on the UDS Smoker

Smoked Boston Butt | BBQ Pork Butt For more barbecue and grilling recipes visit: http://howtobbqright.com/ A “Boston Butt” is just another name for a pork butt or pork shoulder roast. A long time ago when lesser cuts of pork – shoulders & hams – were packed for storage; they were placed in large wooden barrels called butts. This is where the name “Boston Butt” comes from and it’s still used today. For this recipe I’m starting with a 10lb bone-in, Boston Butt. You’ll want to open the package near the sink and drain any liquid. Use paper towel to pat dry the outside and place it on a large platter or sheet pan. In order to get the seasoning to stick to the butt, I’m using plain yellow mustard. Slather on a light coat on all sides. I want a spicy bark on this butt to offset the sweetness of the glaze, so I’m using my Killer Hogs Hot Rub. Apply a medium coat of the rub on the outside and let the butt hang out at room temperature while the smoker comes up to temp. As always you can use any smoker or grill for this cook. I’m using my drum and running it at a steady 275⁰ the entire cook. When the smoker settles in, add your favorite wood to the coals. I like the flavor that hickory and cherry gives pork, so I’m using a chunk of each along with ½ a sweet onion. The onion adds a little extra flavor, and I just like the way it smells as it blends with the wood smoke. Place the Boston Butt on the center of the cooking rack and get the lid closed. To keep the bark from getting to dry during this process I spritz it with equal parts Red Wine Vinegar and Water. About every hour give it a quick spritz. Once the bark starts to develop and the outside has turned a dark shade of red, it’s time to wrap. Use 2-3 layers of aluminum foil overlapped to hold in moisture and reduce the chance of tears in the wrap. Before closing the foil hit the outside with a little extra dry rub and a spritz of the baste. I also insert a meat probe into the thickest part of the butt. Wrap the foil completely around the butt and get it back on the smoker. At this point we’re just rendering the fat inside the butt to get it tender. I’m looking for a target internal temp of 198⁰ for easy pulling, so it’ll take another 2 hours of cook time. Keep the heat steady at 275⁰. I’m using the Smoke by Thermoworks to eyeball the temperature; It’s handy because you can take the remote inside and kick back while the smoker does its’ thing. While the butt is cooking make the glaze. Apricot BBQ Glaze Ingredients: 12oz Killer Hogs The BBQ Sauce 4oz Apricot Preserves 4oz Honey 4oz Apple Cider Vinegar Combine all ingredients in a small sauce pot over Medium heat until mixtures smooths about 5-10 minutes. Once the butt reaches 198⁰ carefully take it off the pit and unwrap the foil. I wear a pair of white cotton glove liners underneath a pair of nitrile gloves when working with anything hot. Transfer the butt to a wire rack and apply the glaze to the outside. Having it on the wire rack makes transferring back and forth easy. Place the butt back on the pit for 15 minutes to give the glaze time to caramelize. Don’t walk to far away at this stage because it can burn on you really quick. Now that the glaze has set, remove the butt from the smoker and let it rest on the counter for 20 minutes before pulling. When you’re ready to break it down, simply tear into the butt sepatating it by each muscle. It will pull apart with ease. Be sure to remove any fat or connective tissue that failed to render. A butt this size is going to yield you about 7lbs of good pulled pork. You can serve it right away or package it for later use. For Killer Hogs BBQ Sauce, Rub and Competition BBQ equipment, visit: https://h2qshop.com/

Comments
  • How To Smoke A Pork Butt for Beginners | First Time Pulled Pork On A Smoker 3 года назад
    How To Smoke A Pork Butt for Beginners | First Time Pulled Pork On A Smoker
    Опубликовано: 3 года назад
  • Smoked Pork Butt (Bone In vs Boneless) | The Bearded Butchers 4 года назад
    Smoked Pork Butt (Bone In vs Boneless) | The Bearded Butchers
    Опубликовано: 4 года назад
  • Кремль обратился к НАТО / Неожиданное предложение Киеву 12 часов назад
    Кремль обратился к НАТО / Неожиданное предложение Киеву
    Опубликовано: 12 часов назад
  • Old School BBQ Chicken 1 год назад
    Old School BBQ Chicken
    Опубликовано: 1 год назад
  • Apple Pie Ribs 5 лет назад
    Apple Pie Ribs
    Опубликовано: 5 лет назад
  • How To Make Pulled Pork On A Pellet Smoker 3 месяца назад
    How To Make Pulled Pork On A Pellet Smoker
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • РЕБРЫШКИ КАК В РЕСТОРАНЕ - рецепт от шефа Бельковича! 3 года назад
    РЕБРЫШКИ КАК В РЕСТОРАНЕ - рецепт от шефа Бельковича!
    Опубликовано: 3 года назад
  • Гайд по лососям. Как выбирать, как солить, как выжать из рыбы всё. 3 месяца назад
    Гайд по лососям. Как выбирать, как солить, как выжать из рыбы всё.
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Pulled Pork AKA Smoked Pork Butt 4 года назад
    Pulled Pork AKA Smoked Pork Butt
    Опубликовано: 4 года назад
  • Операция по захвату Patriot: как спецназ увёз главный щит США. Трофей века. 3 дня назад
    Операция по захвату Patriot: как спецназ увёз главный щит США. Трофей века.
    Опубликовано: 3 дня назад
  • BBQ 101 - How to Build a Fire in your Offset Smoker Firebox and Temperature Management #offsetsmoker 4 года назад
    BBQ 101 - How to Build a Fire in your Offset Smoker Firebox and Temperature Management #offsetsmoker
    Опубликовано: 4 года назад
  • How to Smoke Pork Butt / How to Make Pulled Pork Recipe 4 года назад
    How to Smoke Pork Butt / How to Make Pulled Pork Recipe
    Опубликовано: 4 года назад
  • АРМЯНСКАЯ БАСТУРМА из СВИНИНЫ. РЕЦЕПТ и ВКУС  ПОКОРИТ ВАС 3 года назад
    АРМЯНСКАЯ БАСТУРМА из СВИНИНЫ. РЕЦЕПТ и ВКУС ПОКОРИТ ВАС
    Опубликовано: 3 года назад
  • Копченая свиная грудинка (в стиле грудинки) имеет восхитительный вкус 1 год назад
    Копченая свиная грудинка (в стиле грудинки) имеет восхитительный вкус
    Опубликовано: 1 год назад
  • Testing the PitmasterX Offset Smoker with Pulled Pork for the first time 1 год назад
    Testing the PitmasterX Offset Smoker with Pulled Pork for the first time
    Опубликовано: 1 год назад
  • Pit Boss Smoked Pulled Pork | A How-to Guide for Beginners 4 года назад
    Pit Boss Smoked Pulled Pork | A How-to Guide for Beginners
    Опубликовано: 4 года назад
  • Холодное копчение, как коптить красную рыбу!  лосось холодного копчения! 7 дней назад
    Холодное копчение, как коптить красную рыбу!  лосось холодного копчения!
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Pork Belly Burnt Ends - The ORIGINAL Recipe! 8 лет назад
    Pork Belly Burnt Ends - The ORIGINAL Recipe!
    Опубликовано: 8 лет назад
  • КУРИЦА И САЛО ГОРЯЧЕГО КОПЧЕНИЯ. ПРИНЦИПЫ И ПРАВИЛА ГОРЯЧЕГО КОПЧЕНИЯ 5 лет назад
    КУРИЦА И САЛО ГОРЯЧЕГО КОПЧЕНИЯ. ПРИНЦИПЫ И ПРАВИЛА ГОРЯЧЕГО КОПЧЕНИЯ
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Сыровяленое мясо по-домашнему. Быстро, нехлопотно и очень вкусно! Лучший рецепт!!! 5 лет назад
    Сыровяленое мясо по-домашнему. Быстро, нехлопотно и очень вкусно! Лучший рецепт!!!
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5