У нас вы можете посмотреть бесплатно Sandra Lee - Herb Roasted Pork with Honey Dijon Mustard или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Originally aired as part of the "Anniversary Party" episode (Episode SH0802H) on the Food Network, May, 5th. 2007. Ingredients: • 1 pound pork tenderloin • 1/2 cup honey Dijon mustard, divided (recommended: French's) • 3 tablespoons fines herbs (recommended: Spice Islands) • 1/2 cup organic chicken broth (recommended: Swanson) • 1 cup frozen pearl onions (recommended: C and W) Directions: Preheat oven to 400 degrees F. Line a baking sheet with foil and spray with olive oil cooking spray; set aside. Rinse tenderloin under cold water and pat dry with paper towels. Cut into 4 servings. Use a pastry brush to brush 1/4 cup mustard on pork loin. Sprinkle tenderloin pieces with 2 tablespoons of the herbs. Place on prepared baking sheet. Roast in preheated oven for 18 to 20 minutes. In a small saucepan over medium heat, combine chicken broth and pearl onions. Reduce liquid by half and add remaining 1/4 cup mustard and 1 tablespoon fines herbs. Heat thoroughly. Serve roasted tenderloins hot with onions and sauce.