У нас вы можете посмотреть бесплатно 【蜆 茶碗蒸🥚-唔熟唔食Arthur Chan】KOL Friday| Towngas Cooking 煤氣教煑 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🔥全港最強!明火專業烹飪平台🔥 🌟星級陣容!內容多元化!🌟 專業煮食KOL 唔熟唔食Arthur Chan係今集 [#KOLFriday]會教大家整日式嘅蒸蛋「茶碗蒸」🥚入口鮮甜嫩滑嘅蜆 茶碗蒸,簡單易做又好味,以後大家係屋企都可以整到咁精緻嘅日式料理啦✨! —————————————————————————————————— 陳家豪 Arthur Chan是一位全職工程師,也是一名煮食的YouTuber。喜歡下廚的他,兩年前開設了自己的YouTube頻道「唔熟唔食Cook King Room」,上載不同的烹飪的教學片,頻道漸趨成熟,擁有不錯的成績。自小對食物有要求的他希望觀眾看完他的影片後,可以在家也能煮出餐廳的感覺,享受食物帶來的愉悅。 —————————————————————————————————— 👩🍳食譜👨🍳 材料: 蜆 料理酒 2杯 蛋 2隻 出汁 適量 味琳 適量 日本醬油 適量 葱花 適量 食用花 適量 青檸皮 適量 做法: 1. 煮熱料理酒後,用火燒一燒,使酒精揮發。再放入蜆煮至開口,收汁備用 2. 將出汁、蛋、味琳和日本醬油打勻後過篩 3. 倒入茶碗,隔泡並包好,蒸8分鐘 4. 將蜆肉和蜆汁放上蛋面 5. 放上葱花、食用花和青檸皮作裝飾即成 👉食譜連結: https://bit.ly/3rBTtxP —————————————————————————————————— Facebook: https://bit.ly/3eAPJ9Z Instagram: https://bit.ly/3lO4bAH 更多食譜: https://bit.ly/3dXy0Ku 烹飪課程: https://bit.ly/3eDW2tm #蜆茶碗蒸#唔熟唔食#食譜#明火#Towngascooking#flamecooking#明火專業烹飪平台#煤氣#Towngas#煤氣教煑