У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Homemake Steamed Char Siew Bao & Choy Yuk Bao или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients: Bao Dough: (20 baos) 500g Low gluten wheat flour 14g Baking powder 14g Dried yeast 40gm White sugar 250ml Water 2tbsp Lard or 3tbsp Vegetable oil Chicken filling: (20-25 fillings) 15g Spring onion sliced 40g Shiitake mushrooms diced 50g Water chestnuts diced 80g Chinese leaves 80g Prawns 400g Boneless skinless chicken thighs 1tsp Chicken powder 1/2tsp Salt 1/4tsp White pepper powder 1tsp Soy sauce 1tbsp Oyster sauce 1tbsp Potato starch Roast pork filling: (20-25 fillings) • How To HomeBake Roast Pork Bun/Char Siu Bao (Link to make Char Siew filling) 210gm Roast Pork 40gm Diced red onion 1clove Chopped garlic 2tbsp Hoisin sauce 1tbsp Yellow bean paste 2tbsp Sugar 100ml Water 1tsp Potato starch(diluted)