У нас вы можете посмотреть бесплатно Let’s Eat Gluten-free Cassava Roti tonight или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients and preparation 2 1/2 lbs of cassava 1 lg onion 3 cloves of garlic 3 head of cilantro 1/2 green chilli 1 small red chilli 1 tsp salt 1 tsp paprika 1 cup freshly grated coconut Add onion, garlic, cilantro and chilli to a food processor and finely chopped all ingredients Peel, chopped, washed and boil cassava until tender Drain cassava, mash and set aside to cool Add all finely chopped ingredients to the cassava Add paprika, salt and coconut and mix all ingredients well Make small round balls, brush a piece of parchment paper and press the ball mixture until it becomes flat Brush a roti pan/frying pan or griddle pan with oil and cook until both sizes develop a nice brown colour Enjoy with your favourite side dishes!