У нас вы можете посмотреть бесплатно 鮮花餅 Rose petals pastry или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
鮮花餅是雲南有名的一道點心,充滿玫瑰花瓣的蜜餞糕點,帶有花朵原始的香氣。這次鮮花餅裏的水油皮是用燙麵法,開酥的方式也不太一樣,使用折疊的方式而不是一般的擀捲法。折疊的方式比較不會破酥,層次非常的分明效果很好。 Rose cakes are a favourite Yunnan classic. A puff pastry filled with rose petals preserve, it’s scrumptious with the flower’s original fragrance. I am using tang mien to make the puff pastry and the folding method was used to reduce the pastry breakage and create the most flaky delicious pastries. 請訂閱我的頻道/Subscribe to my channel: / 維臨阿姨weilinbakes 文字食譜和更多的小訣竅:https://www.weilinbakes.com 中筋麵粉100公克 豬油35公克 糖粉15公克 熱水50公克 低筋麵粉80公克 豬油40公克 玫瑰醬(擠乾後)170公克 熟糯米粉15公克 Plain Flour 100g Lard 35 g icing sugar 50 g boiling water 50 g cake flour 80 g Lard 40 g rose petal jam 170 g (Squeezed) cooked glutenous rice flour 15g 玫瑰花醬: 食用玫瑰花瓣50公克 熱水100公克 細砂糖250公克 檸檬汁半顆 蜂蜜25 CC 白酒五CC Rose petals preserve: Edible dried rose petals 50g Boiling water 100g Caster sugar 250g Lemon juice Honey 25ml Vodka 5ml #鮮花玫瑰餅#rosepetalpastry#中式點心