У нас вы можете посмотреть бесплатно 男人的浪漫 Pong Pong住家飯!三餸一湯白飯任裝 《邦邦!我嚟黐餐!》 梁栢堅 X 藍奕邦 |SUCH/ Food или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
SUCH/ Food 入煮藍家的感覺《邦邦!我嚟黐餐!》梁栢堅X 藍奕邦 三餸一湯白飯任裝 以前香港嘅小康之家好興「三餸一湯白飯任裝」,不過今時今日喺呢個忙到甩轆嘅年代,三餸一湯似乎已經唔common,放咗工仲要煮三餸一湯?咪玩啦,煮得嚟都天光。就係因為咁,無飯家庭變成大趨勢,長此落去唔只對健康冇好處,仲分分鐘少埋份家的感覺。不過唔使驚,喺《邦邦!我嚟黐餐!》第二集,邦邦就會教大家點樣喺短時間內煮出三餸一湯留住男人個胃 (唔包留個人),就算人少少都可以煮一餐簡單又好味嘅豐盛晚餐,重拾家嘅溫暖。 上一集邦邦為許廷鏗準備咗假日烤雞晚餐,食到佢心癢癢自己都想煮埋一份。而今集嚟黐餐嘅就係啱啱成為人夫嘅梁栢堅,邦邦知佢鍾意飲酒,特地為佢炮製出可以摸住酒杯底送飯嘅三餸一湯:京都肉排、豉油皇煎倉⿂、腐乳通菜加埋茜人最愛嘅芫茜蜆湯,平實得嚟又夠堅。睇邦邦點樣勁快手煮到餐飯已經夠正,睇埋兩個飲飽食醉嘅大男人嘅對話真係不得了,由食軟飯講到跌咪,再由香港小姐吹到死前最後晚餐,簡直係天南地北九唔搭八乜都傾一餐,呢種百無禁忌想傾乜就乜嘅自由感覺咪就係「家」的感覺囉! 估計有唔少人睇完都會有想煮嘢食嘅衝動,為咗唔好俾熱情冷卻,最好嘅方法就緊係好似邦邦咁,即刻用戶戶送 Deliveroo嗌齊食材,方便快捷!依家適逢百佳50週年,用戶戶送APP喺百佳嗌柴米油鹽同生活百貨仲有3重優惠㗎! Pong Pong三餸一湯 材料⼀覽: 芫茜⽪蛋粉絲滾蜆湯 蜆/花甲 1⽄ 芫茜 (⼤量) ⽪蛋 2隻 粉絲 1包 薑 鹽 ⽩胡椒粉 清雞湯 京都⾁排 梅頭豬扒 半肥瘦 $30 洋蔥 1個 蒜末 醬汁: 茄汁 4-5湯匙 ⿊醋 1湯匙 喼汁 1茶匙 ⿈糖 1.5茶匙 ⿂露 1茶匙 醃料: 鹽 白胡椒粉 粟粉 紹興酒 芝麻油 豉油皇煎倉⿂ ⿈立倉 1條 薑片 蔥粒 紅辣椒 切粒 粟粉 鹽 昭興酒 醬汁 ⽣抽 1湯匙 日本味醂 1湯匙 ⿈糖 半至一茶匙 白胡椒粉 少許 椒絲腐乳炒通菜 通菜 薑 蒜末 紅辣椒仔 1-2隻 昭興酒 鹽 醬汁: 辣腐乳 3-4小磚 ⿈糖 1茶匙 水 少許 #SUCH #藍奕邦 #梁栢堅 記得喺Facebook, Instagram, Youtube密切留意SUCH HK: Facebook: / such.hongkong Instagram: / such.hk Youtube: / suchhk