• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The Sourdough Hot Dog Bun Recipe That Will REPLACE STORE-BOUGHT! скачать в хорошем качестве

The Sourdough Hot Dog Bun Recipe That Will REPLACE STORE-BOUGHT! 7 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The Sourdough Hot Dog Bun Recipe That Will REPLACE STORE-BOUGHT!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The Sourdough Hot Dog Bun Recipe That Will REPLACE STORE-BOUGHT! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The Sourdough Hot Dog Bun Recipe That Will REPLACE STORE-BOUGHT! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The Sourdough Hot Dog Bun Recipe That Will REPLACE STORE-BOUGHT! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The Sourdough Hot Dog Bun Recipe That Will REPLACE STORE-BOUGHT!

If you're looking for an easy, small-batch recipe for sourdough hot dog buns, you've come to the right place! Mine are super soft and simple to whip up. You'll come back to make them time and time again. I've already made this recipe twice in one week. We can't get enough, they are so much better than store-bought! Recipe: https://plumbranchhome.com/sourdough-... HOW TO FEED YOUR SOURDOUGH STARTER FOR THIS RECIPE    • How to Feed Your Sourdough Starter (for fl...   Feed your entire sourdough starter jar 4-12 hours before starting this recipe. I recommend feeding your entire starter a 2:1 ratio of unbleached flour to filtered water to get the same results as I do when making this recipe. Example: Feed entire starter 1 cup flour + 1/2 cup water and let it sit on the counter at room temperature until it's bubbly and has grown in the jar. Your starter needs to be active, bubbly, and a thicker consistency to use in this recipe. TROUBLESHOOTING Issue #1 - to do if your dough isn't doubling in size during the bulk ferment and/or 2nd rise: If your dough doesn't look like it's doing anything halfway through the rises, you need to place it in a slightly warmer area. This can be in a turned-off oven with the light on and oven door open, or you can slightly warm the oven to about 75-80 degrees Fahrenheit, then turn it off and place your dough inside with the door shut. Never leave the oven on, even on the keep warm setting, with fermenting dough inside. Your dough, for both rises, needs to double.   Issue #2 - What to do if your dough won't double in size even in the warmer place (and your baked good is dense): If your dough doesn't double even in the warmer area, there is a problem with your starter. It is too weak to ferment the dough even in a warm environment. To fix this, you will want to leave your starter out on the counter for 2 days and feed it every 12 hours at a 2:1 ratio of unbleached flour to filtered water.  For example, 1 cup unbleached flour + 1/2 cup filtered (or bottled) water. Make sure you're using unbleached flour and filtered or bottled water to do this. If you don't, it will affect your starter strength. Reverse osmosis water (or any water that uses salt in the filter) can make the starter weak. This will strengthen the cultures in your starter to give you fluffy baked bread and treats. After the 2 days, you can go back to feeding it like usual (once a week if stored in the fridge or once a day if stored on the counter). Be sure to use the 2:1 ratio feeding from here on out.   My Sourdough Baking Disclaimer I regularly feed my sourdough starter a 2:1 ratio of unbleached flour to filtered water, this creates a 50% hydrated starter even when I use discard. If you feed your starter differently, results may vary due to a different hydration which will cause a different consistency. No matter how you feed your starter just ensure it's a thick consistency when you use it for my recipes even if you're using discard. My FREE Sourdough eBooks: Make Your Own Starter: https://plum-branch-home.kit.com/a38c... Better Understand Sourdough Baking: https://plum-branch-home.kit.com/9057... Helpful Sourdough Resources on the Blog: Weak Starter Help: https://plumbranchhome.com/my-sourdou... Dense Dough Help: https://plumbranchhome.com/how-to-fix... Shop My Cooking Tools for This Recipe (this section contains Amazon affiliate links of items I use and love!) sheet pan: https://amzn.to/3EqLSgt parchment paper: https://amzn.to/43VeZD8 mixing bowl: https://amzn.to/43kfCVY bread whisk: https://amzn.to/4jJLdpJ bench scraper: https://amzn.to/4kbqLhC Join our Newsletter for New Recipes Every Week! https://bit.ly/pbhnewsletter Follow Along on Social Media Instagram |   / plumbranchhome   Facebook |   / plumbranchhome   Pinterest |   / plumbranchhome   Listen to the Making It a Home podcast My Podcast | https://plumbranchhome.com/making-it-... Music from #Uppbeat (free for Creators!): https://uppbeat.io/t/sky-toes/delicat... License code: UJMS00QXRFDLEWE9 #sourdoughrecipe #sourdoughbaking #hotdogbun #sourdoughhotdogbuns #summerrecipes #sourdoughhotdogbunrecipe

Comments
  • Sourdough Hot Dog Buns (That Actually Taste Like Something) 4 месяца назад
    Sourdough Hot Dog Buns (That Actually Taste Like Something)
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту 1 месяц назад
    БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • How to Make Einkorn Sourdough Bread with Little Spoon Farm 3 года назад
    How to Make Einkorn Sourdough Bread with Little Spoon Farm
    Опубликовано: 3 года назад
  • 我的法棍成长日记(天然酵种/酸种/鲁邦种)Sourdough Baguettes |制作难点解析|法棍的美味吃法 4 года назад
    我的法棍成长日记(天然酵种/酸种/鲁邦种)Sourdough Baguettes |制作难点解析|法棍的美味吃法
    Опубликовано: 4 года назад
  • Лучшие булочки для хот-догов на закваске 5 лет назад
    Лучшие булочки для хот-догов на закваске
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Homemade Hot Dog Buns with Claire Saffitz | Dessert Person 1 год назад
    Homemade Hot Dog Buns with Claire Saffitz | Dessert Person
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как мыслит неграмотный человек? | Эксперимент 2 месяца назад
    Как мыслит неграмотный человек? | Эксперимент
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • How to Get Better at Bulk Fermentation (Sourdough Practice Guide) 9 месяцев назад
    How to Get Better at Bulk Fermentation (Sourdough Practice Guide)
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Чем ОПАСЕН МАХ? Разбор приложения специалистом по кибер безопасности 1 месяц назад
    Чем ОПАСЕН МАХ? Разбор приложения специалистом по кибер безопасности
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Super Soft Enriched Hot Dog Buns (Sourdough & Poolish) 1 год назад
    Super Soft Enriched Hot Dog Buns (Sourdough & Poolish)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Homemade Sourdough Hot Dog Buns 1 год назад
    Homemade Sourdough Hot Dog Buns
    Опубликовано: 1 год назад
  • 🇩🇪🇷🇺 Немка в России: Вся правда о русских — что они сделали со мной в Москве! 2 недели назад
    🇩🇪🇷🇺 Немка в России: Вся правда о русских — что они сделали со мной в Москве!
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Самые большие и мягкие булочки к ужину — точка 3 недели назад
    Самые большие и мягкие булочки к ужину — точка
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Sourdough Hot Dog Buns - Quick Version 2 года назад
    Sourdough Hot Dog Buns - Quick Version
    Опубликовано: 2 года назад
  • Пекарь-одиночка в сельской местности,20 видов хлеба, распродано за 2,5часа|Хлеб из закваски в Японии 1 год назад
    Пекарь-одиночка в сельской местности,20 видов хлеба, распродано за 2,5часа|Хлеб из закваски в Японии
    Опубликовано: 1 год назад
  • 3 года назад
    "The Bertinet Method: Slap & fold kneading technique" with Richard Bertinet
    Опубликовано: 3 года назад
  • Выводим вечную ржаную закваску (стартер). Сильная закваска с первой выпечки хлеба! 5 лет назад
    Выводим вечную ржаную закваску (стартер). Сильная закваска с первой выпечки хлеба!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Einkorn Hamburger Buns Recipe...Just in Time for Warmer Weather. 4 года назад
    Einkorn Hamburger Buns Recipe...Just in Time for Warmer Weather.
    Опубликовано: 4 года назад
  • Закваска без весов, без выбрасывания. Как вывести, хранить и использовать. 1 год назад
    Закваска без весов, без выбрасывания. Как вывести, хранить и использовать.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Soft and Easy Sourdough Hot Dog Buns 1 год назад
    Soft and Easy Sourdough Hot Dog Buns
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5