У нас вы можете посмотреть бесплатно Pizza Dough Secret - Cold Fermentation Part 1 | Use cold to manage your timeline and improve quality или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In order to work around my schedule I use cold fermentation with the direct pizza dough recipe. The results? Great pizza, of course! Follow us on Instagram! / bitonto.pizza Visit our site: https://bitonto.pizza Resources and equipment recommendations: https://bitonto.pizza/guide/recommend... Recommended Scales https://amzn.to/3kUKW6q https://amzn.to/3DJDMKV Guide to making pizza dough with poolish: https://bitonto.pizza/guide/making-pi... Articles and recipes: https://bitonto.pizza/blog/ True Neapolitan Pizza Association: https://www.pizzanapoletana.org/en/