У нас вы можете посмотреть бесплатно How to cook Beef Bourguignon или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Secondary cuts of meat are my favourite and I love to use them in this dish. Remember, you’ll need to start this the day before so the beef has time to marinate overnight in that gorgeous red wine. INGREDIENTS • 1.5 kg beef chuck For marinade • 1 brown onion, roughly chopped • 1 carrot, roughly chopped • 1 stick celery, roughly chopped • 4 cloves garlic, halved • 2 sprigs fresh thyme • 2 bay leaves • 1 litre red wine (burgundy or shiraz) For stew • 3 Tbsp olive oil • 20 g unsalted butter • 16 pearl onions, peeled • 2 carrots, peeled and chopped • 200 g speck, cut into 1 cm lardons • 2 Tbsp plain flour • sea salt, cracked black pepper READ THE FULL METHOD http://manufeildel.com.au/beef-bourgu... ---