У нас вы можете посмотреть бесплатно Beef Pho (Lao Style) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Sabaidee, Sawatdee, Salam, and Hello Everyone! Welcome back. Today I am making my most requested recipe from family and friends; my version of Lao Style Pho. Enjoy, and please Like, Share, Subscribe! .......................................................................................................................................................................... Beef Pho Boil water before adding beef....need enough to cover the meat 5.5 lbs - Bone-in beef 1 tsp - Black pepper 4 tsp - Kosher salt 1 tsp - MSG flavor enhancer (optional) 8 whole - Star anise 1 tbsp - Sugar 4 cloves - Garlic 1 stick - Cinnamon 4 stalks - Lemongrass 5 thick pieces - Galangal 2 tbsp - Dark soy sauce 1 tsp - Thin soy sauce 4 stalks - Celery 1 whole - Onion ** boil this mixture for about 1.5 hours ** Remove meat Separate meat from bones and return bones back to broth Meat will be added before serving Add daikon radish (optional...I only recently started adding this) Add more salt and dark soy sauce if needed ** Simmer for 6-7 hours ** Note: I typically prefer to simmer for a day or two for a more flavorful broth. Boil rice noodles or egg noodles if you prefer To Garnish: Beef from before Limes Sliced tomatoes Cilantro Spring onions White onions Coarsely ground, toasted peanuts Spices/Seasoning to serve: Garlic oil Sugar Black Pepper Soy sauce Fish sauce Rice Vinegar Sambal chili sauce Sriracha Garlic chili paste