• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Making homemade wine from scratch masterclass, all natural, traditional way. Amazing results! скачать в хорошем качестве

Making homemade wine from scratch masterclass, all natural, traditional way. Amazing results! 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Making homemade wine from scratch masterclass, all natural, traditional way. Amazing results!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Making homemade wine from scratch masterclass, all natural, traditional way. Amazing results! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Making homemade wine from scratch masterclass, all natural, traditional way. Amazing results! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Making homemade wine from scratch masterclass, all natural, traditional way. Amazing results! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Making homemade wine from scratch masterclass, all natural, traditional way. Amazing results!

At around the 48 1/2 minute mark, I accidentally said 6-8 months but meant to say 6-8 WEEKS. Sorry about that, but please note this - thanks!! Making wine from scratch and sharing tips along the way - all-natural way, traditional way, with amazing results. After watching this video, you will be able to make wine!! It's a family tradition and a fantastic hobby which is very rewarding, and you can make some amazing wines, right at home!! Hope you enjoy this wine making episode, as much as I have enjoyed bringing it to you :) 00:00:00 INTRO 00:00:47 picking your grapes 00:02:41 crushing and destemming grapes 00:03:29 some explaining to do/fermenting explanation 00:07:18 starting the fermenting process 00:17:35 day 2 00:22:02 day 3 00:26:53 day 4 00:32:13 day 5 00:33:35 Day 6 - starting to rack 00:36:16 moving into first demijohn 00:41:00 Removing skins to begin pressing 00:41:58 Pressing the grape skins 00:48:37 6-8 WEEKS (not months!) later - racking into new demijohn 00:56:38 bottling 01:01:43 TASTE TEST 01:02:34 corking 01:09:33 after bottling 1:11:40 extro Enolmatic wine bottle filler USA: https://amzn.to/3w6SoVI Enolmatic wine bottle filler CDN: https://amzn.to/49ZfDi8 Corks CDN: https://amzn.to/44lU2PH Corks USA: https://amzn.to/4a0fEm5 Making Red wine from scratch – simple/brief summary • Buy red grapes and de-stem them. Discard/compost the stems. • Crush the grapes and put them in an elevated barrel or container (i.e. this is your primary fermenter) (put it on a bench or heavy stand) • Add yeast to the crushed grapes (.073 grams of yeast per each pound of grapes) (OR – do not add yeast and just let the wild yeast in the air do the job) • Cover the grapes to keep the fruit flies out, but do not seal it tightly as fermentation gas must be allowed to escape. • Let the grapes ferment with the skins…up to 2 days produces a light red wine, 2 – 4 days produces a medium red wine, 4 – 8 days produces a dark red wine. • As the grapes are fermenting, they will produce a “cap” (the juice will be below and the grapes will be forced above by the fermentation gas), break the cap twice daily, and mix the skins with the juice • The day before you are ready to rack (i.e. siphon) do not break the cap – leave the cap in tact • Place a tube in the container to the bottom, and rack (siphon) the juice out • Once completed, take the remaining grapes from the container and put them in a wine press • Press the skins to extract any remaining juice. Continue to press until it is very hard – then stop • Take all your juice and put it into demijohn and fill about 7/8 full. Seal with a cork/airlock combo and put a water solution in the airlock • After 6 – 8 WEEKS, rack (siphon) the wine out of the demijohn, into another demijohn and fill to within an inch from the top • After 4 months, rack again, and fill to within 1 inch from the top again • After 6 months, you can now bottle, or let stand in the demijohn for another year and bottle then • After corking your bottles, let them stand vertically for 2 – 5 days, to ensure the cork expands back to its original thickness – then you can store it horizontally without any risk of leakage. • The red wine will be good to drink when it is one year old, and even better at 2 years old • Store in a cool dark place • Enjoy Making white wine • Buy white grapes, destem, crush and press same day • Put juice in an elevated barrel or container (i.e. this is your primary fermenter) (put it on a bench or heavy stand) • Add yeast to the juice (.073 grams of yeast per each pound of grapes) (OR – do not add yeast and just let the wild yeast in the air do the job) • Cover the juice to keep the fruit flies out, but do not seal it tightly as fermentation gas must be allowed to escape. • Allow the fermentation to continue until it starts to slow or stop completely (anywhere from 7 – 10 days) • Place a tube in the container to the bottom, and rack (siphon) the juice out • Take all your juice and put it into demijohn and fill about 7/8 full. Seal with a cork/airlock combo and put a water solution in the air lock • After 6 – 8 weeks, rack (siphon) the wine out of the demijohn, into another demijohn and fill to within an inch from the top • After 4 months, rack again, and fill to within 1 inch from the top again • After 6 months, you can now bottle, or let stand in the demijohn for another year and bottle then • After corking your bottles, let them stand vertically for 2 – 5 days, to ensure the cork expands back to its original thickness – then you can store it horizontally without any risk of leakage. • The red wine will be good to drink when it is one year old, and even better at 2 years old • Store in a cool dark place • Enjoy

Comments
  • Приготовление белого вина дома — полностью натуральный, традиционный способ — без сульфитов 4 недели назад
    Приготовление белого вина дома — полностью натуральный, традиционный способ — без сульфитов
    Опубликовано: 4 недели назад
  • How to Make Olive Oil at Home | 100% Natural Process 3 месяца назад
    How to Make Olive Oil at Home | 100% Natural Process
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Wine making 101
    Wine making 101
    Опубликовано:
  • Making Capicola (Capicole) from Scratch old fashioned traditional Italian way, family recipe 2 года назад
    Making Capicola (Capicole) from Scratch old fashioned traditional Italian way, family recipe
    Опубликовано: 2 года назад
  • Виноделы. Изготовление домашнего вина по старинным технологиям для семейного потребления. 1 год назад
    Виноделы. Изготовление домашнего вина по старинным технологиям для семейного потребления.
    Опубликовано: 1 год назад
  • 🍇 Как приготовить лучшее домашнее красное вино из винограда #виноделие 3 года назад
    🍇 Как приготовить лучшее домашнее красное вино из винограда #виноделие
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как достичь такого качества вина? Секреты? 5 дней назад
    Как достичь такого качества вина? Секреты?
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Перекачка пива из бродильного аппарата под давлением в кег по замкнутому циклу #craftbeer #howto ... 4 дня назад
    Перекачка пива из бродильного аппарата под давлением в кег по замкнутому циклу #craftbeer #howto ...
    Опубликовано: 4 дня назад
  • The World's Finest Winemakers | Winemaking | Documentary | English 2 года назад
    The World's Finest Winemakers | Winemaking | Documentary | English
    Опубликовано: 2 года назад
  • ДОМАШНЕЕ ВИНО из ВЫРАЩЕННОГО ДОМА ВИНОГРАДА. ENG SUB. 3 года назад
    ДОМАШНЕЕ ВИНО из ВЫРАЩЕННОГО ДОМА ВИНОГРАДА. ENG SUB.
    Опубликовано: 3 года назад
  • Unbeatable Factory Process of Recycling Ship Anchor Chain and Manufacturing Truck Axle 1 день назад
    Unbeatable Factory Process of Recycling Ship Anchor Chain and Manufacturing Truck Axle
    Опубликовано: 1 день назад
  • Michel Chasseuil: The Man Behind a 50M€ Wine Cellar | FULL DOCUMENTARY 4 месяца назад
    Michel Chasseuil: The Man Behind a 50M€ Wine Cellar | FULL DOCUMENTARY
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Дедушка-итальянец научил меня готовить настоящее домашнее вино 2 года назад
    Дедушка-итальянец научил меня готовить настоящее домашнее вино
    Опубликовано: 2 года назад
  • How BORDEAUX Wine Is Made - Step by Step Explanation/Fun Documentary 3 года назад
    How BORDEAUX Wine Is Made - Step by Step Explanation/Fun Documentary
    Опубликовано: 3 года назад
  • How to make Limoncello - easy Italian way, amalfi coast 2 года назад
    How to make Limoncello - easy Italian way, amalfi coast
    Опубликовано: 2 года назад
  • Красное ВИНО — Правильный Рецепт из Грузии! 1 год назад
    Красное ВИНО — Правильный Рецепт из Грузии!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Асимметричные Войны 19 Века: Кого На Самом Деле ЗАЧИЩАЛИ По Всему Миру? 1 день назад
    Асимметричные Войны 19 Века: Кого На Самом Деле ЗАЧИЩАЛИ По Всему Миру?
    Опубликовано: 1 день назад
  • Приготовьте домашний уксус из любых фруктов за копейки! 1 месяц назад
    Приготовьте домашний уксус из любых фруктов за копейки!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Making the Black Mead of Medieval France - Bochet 1 год назад
    Making the Black Mead of Medieval France - Bochet
    Опубликовано: 1 год назад
  • Why Sake Brewing Is My New Obsession… 8 месяцев назад
    Why Sake Brewing Is My New Obsession…
    Опубликовано: 8 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5