У нас вы можете посмотреть бесплатно Viennese veal schnitzel with potato salad – Cooking in the valley или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
One of our classics reimagined – this time without music, but with just as much love. Our junior chef Stephan Schnieder shows you how to make a perfectly souffléd Wiener Schnitzel at home. Served with classic potato salad – without mayo, of course ;-) Enjoy and enjoy! INGREDIENTS: 4 schnitzels 3 eggs 200g breadcrumbs 100g flour 1kg potatoes 1 large onion 1 cucumber 3 tbsp pumpkin seed oil 250ml broth 5 tbsp vinegar 1 tbsp mustard –– If you have any questions, suggestions, or requests, please feel free to contact us at: 02363 / 3770 – [email protected] – www.jammertal.de