У нас вы можете посмотреть бесплатно How Medieval Kitchens Preserved Meat Without Refrigeration или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Long before refrigerators and freezers, medieval kitchens had to get creative to keep meat from spoiling. From salting and smoking to strange preservation methods you’ve probably never heard of, cooks in castles and cottages alike mastered the art of keeping food edible for months sometimes even years. 🍖 The surprising role of salt in meat storage 🔥 How smokehouses became a medieval chef’s best friend 🪵 The odd (and risky) methods peasants used when resources ran low Discover the fascinating, and sometimes questionable, ways medieval people kept their meat safe and how some of these methods are still used today. 🔔 Subscribe for more lost knowledge and historical life hacks!