• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The French Butter Sauce That Elevates Any Fish Dish (Beurre Blanc) скачать в хорошем качестве

The French Butter Sauce That Elevates Any Fish Dish (Beurre Blanc) 7 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The French Butter Sauce That Elevates Any Fish Dish (Beurre Blanc)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The French Butter Sauce That Elevates Any Fish Dish (Beurre Blanc) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The French Butter Sauce That Elevates Any Fish Dish (Beurre Blanc) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The French Butter Sauce That Elevates Any Fish Dish (Beurre Blanc) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The French Butter Sauce That Elevates Any Fish Dish (Beurre Blanc)

Get my free top ten recipe eBook: ▶️https://french-cooking-academy.myflod... Want to join my cooking community ▶️ https://www.thefrenchcookingacademy.c... ▶️ Get the full, printable recipe with precise measurements here: https://www.thefrenchcookingacademy.c... Welcome. Today, we are mastering one of the most essential and elegant sauces in the French culinary canon: Beurre Blanc. This beautiful emulsified butter sauce is the perfect accompaniment for fish and vegetables, turning a simple dish into something truly special. In this video, I will demonstrate the classic techniques passed down through generations of French chefs. We'll cover the proper way to mince your shallots, create a flavourful reduction, and most importantly, the art of emulsifying the butter to achieve that perfect, creamy, and stable consistency without the sauce ever splitting. Understanding this technique is a true building block for any home cook serious about classic cuisine. This is more than a recipe; it's a foundational lesson. For the complete, detailed instructions that you can print and take with you to the kitchen, please visit the full recipe post on my website. ➡️ SUBSCRIBE TO OUR NEW LETTER for more classic French recipes and essential cooking techniques. https://www.thefrenchcookingacademy.com/ 🕒 TIMESTAMPS / WHAT YOU WILL LEARN: 00:00 - The 4 Essential Ingredients for Classic Beurre Blanc 00:51 - The Story Behind The Sauce (A Delicious Accident!) 02:34 - The Foundational Skill: How to Finely Mince a Shallot 04:50 - The Reduction: Building the Flavor Base of Your Sauce 07:01 - The Emulsion: The Secret to a Creamy, Unbroken Sauce 09:29 - Finishing & Straining for a Silky-Smooth Texture 11:57 - Classic Serving Suggestion with Poached Fish 📜 INGREDIENTS: A complete list with precise measurements is available on the printable recipe card on my website. The core components are: Good Quality Unsalted Butter, softened and cubed Shallots A Crisp, Dry White Wine (e.g., Mâcon-Villages) White Wine Vinegar Fine Sea Salt & a touch of optional Cayenne For the full ingredient list and step-by-step instructions, visit: https://www.thefrenchcookingacademy.c... 🇫🇷 JOIN THE ACADEMY: Website & Blog: https://www.thefrenchcookingacademy.com Facebook: [Your Facebook Page Link] 💬 Question for my fellow food lovers: What is your favorite dish to serve with a classic butter sauce? Please share your thoughts in the comments. #BeurreBlanc #FrenchSauce #ClassicCooking #FrenchCuisine #SauceRecipe #CookingTechniques #HowToCook #ButterSauce #FishSauce

Comments
  • How to Make a Beurre Blanc (Butter Sauce) | Chef Jean-Pierre 3 года назад
    How to Make a Beurre Blanc (Butter Sauce) | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 3 года назад
  • Thick Béchamel: The Sauce Every Cook Should Master 7 месяцев назад
    Thick Béchamel: The Sauce Every Cook Should Master
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • ПРОСТОЙ рыбный соус с белым вином 1 месяц назад
    ПРОСТОЙ рыбный соус с белым вином
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • The ONLY hollandaise recipe you’ll ever need with Pierre Koffmann | Meet your Maestro | BBC Maestro 6 месяцев назад
    The ONLY hollandaise recipe you’ll ever need with Pierre Koffmann | Meet your Maestro | BBC Maestro
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • The 5 Sauces Every Chef Needs to Learn 1 год назад
    The 5 Sauces Every Chef Needs to Learn
    Опубликовано: 1 год назад
  • How to make sauce soubise from scratch (white onion sauce) 6 лет назад
    How to make sauce soubise from scratch (white onion sauce)
    Опубликовано: 6 лет назад
  • 5 Fish Sauces Every Chef Should Know 4 месяца назад
    5 Fish Sauces Every Chef Should Know
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Самый вкусный рецепт французской курицы, которую я готовлю каждые выходные! Вкусный рецепт! 8 месяцев назад
    Самый вкусный рецепт французской курицы, которую я готовлю каждые выходные! Вкусный рецепт!
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Foolproof technique you can use to cook any fish filet and make a sauce with zero experience 3 года назад
    Foolproof technique you can use to cook any fish filet and make a sauce with zero experience
    Опубликовано: 3 года назад
  • The real demi-glace, explained by a French chef: SAUCE vs. BASE 8 месяцев назад
    The real demi-glace, explained by a French chef: SAUCE vs. BASE
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • BEURRE BLANC SAUCE BY FRENCH CHEF & RESTAURANT TIPS 1 год назад
    BEURRE BLANC SAUCE BY FRENCH CHEF & RESTAURANT TIPS
    Опубликовано: 1 год назад
  • Если Бы Я Знал Эту Кулинарную Хитрость Раньше 1 год назад
    Если Бы Я Знал Эту Кулинарную Хитрость Раньше
    Опубликовано: 1 год назад
  • Escoffier sauce piquante: how making classic sauces can change the way you cook. 4 года назад
    Escoffier sauce piquante: how making classic sauces can change the way you cook.
    Опубликовано: 4 года назад
  • Steamed Fish with Lemon Beurre Blanc and Capers 4 месяца назад
    Steamed Fish with Lemon Beurre Blanc and Capers
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Chilean Sea Bass Recipe From My Restaurant | Chef Jean-Pierre 1 год назад
    Chilean Sea Bass Recipe From My Restaurant | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 1 год назад
  • Beurre blanc: Original Rezept einfach selber machen. Die Buttersoße! 1 год назад
    Beurre blanc: Original Rezept einfach selber machen. Die Buttersoße!
    Опубликовано: 1 год назад
  • La besciamella in un ristorante 2 stelle Michelin francese con Giuliano Sperandio -  Le Taillevent** 3 года назад
    La besciamella in un ristorante 2 stelle Michelin francese con Giuliano Sperandio - Le Taillevent**
    Опубликовано: 3 года назад
  • Холодец по-грузински Мужужи მუჟუჟი 1 год назад
    Холодец по-грузински Мужужи მუჟუჟი
    Опубликовано: 1 год назад
  • Demi Glace The King of All Sauces | Chef Jean-Pierre 2 года назад
    Demi Glace The King of All Sauces | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 2 года назад
  • Кальмар по-камчатски. Справится даже ребенок! 2 года назад
    Кальмар по-камчатски. Справится даже ребенок!
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5