• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Homemade crusty loaf, with or without a dutch oven скачать в хорошем качестве

Homemade crusty loaf, with or without a dutch oven 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Homemade crusty loaf, with or without a dutch oven
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Homemade crusty loaf, with or without a dutch oven в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade crusty loaf, with or without a dutch oven или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Homemade crusty loaf, with or without a dutch oven в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Homemade crusty loaf, with or without a dutch oven

Thanks to Magic Spoon for sponsoring this video! Use my code RAGUSEA to get $5 off your delicious, healthy Magic Spoon cereal by clicking this link: https://magicspoon.thld.co/ragusea_0422 **RECIPE** 2 cups (474mL) water, divided in two 2 teaspoons (10g) salt (based on the Morton Kosher I use) 1/8 teaspoon dry yeast (two small pinches) bread flour (you'll need maybe 5-6 cups, 500-600g, but this recipe is not based on firm quantities) a little whole wheat flour, if you want (I like to replace maybe a tenth of the white bread flour with whole wheat — I just eyeball it) The night before you want to bake, mix a poolish by combining half of the water (1 cup, 237mL) with the yeast and enough flour to get a thick batter / pudding consistency. I think a wooden spoon is the best utensil to use for this, but whatever spoon you use, use something rigid. You can just leave the spoon in the poolish overnight. Cover the poolish and let it ferment 8-24 hours. About four hours before you want to bake, uncover the poolish and mix in the remaining cup (237mL) of water, salt, and as much flour as you can stir in with a spoon (no hand kneading). Again, you can leave the spoon in there. Cover and let rise/hydrate for about an hour. Check it again and see if you can stir in a little more flour now that the previous addition has hydrated. When you're done, you can get rid of the spoon. Cover and let rise/hydrate for another hour. These next steps I do in the bowl, just to keep the mess contained, FYI. Sprinkle the dough with a little flour to keep it from sticking to you. Grab one side of it and pull it out until just before it's going to tear, then fold it back in on itself. Rotate the dough 90 degrees and repeat until you've done this four total times. Position the dough so that the seems are on the bottom and the smooth surface is on top. Cover and let rest for about 20 minutes. Do the whole folding and stretching procedure again, rest 20 minutes, and then do it a third time. The following instructions are for baking this with a dutch oven. If you're using a baking sheet with a heat-safe metal bowl, skip to that part now. Get a sheet of parchment paper, crumple it up into a ball, un-crumple it and stuff it down into the bottom of your dutch oven. Transfer in the dough, smooth-side up. Cover the dutch oven (but not with the lid). Put the lid in your oven and get it heating to 500ºF/260ºC (some people get better results with slightly lower temperatures, but every oven is different). Let the dough proof for about a half hour while the oven heats up. When the dough is looking puffy, score the surface — I find a few quick, confident slashes with a serrated knife work ok. Put the dutch oven over a burner on your stove, turn the heat on high, and cove it with the hot lid from the oven. When the side of the dutch oven feel hot (it should just take a couple minutes), transfer the whole situation to your oven and let bake for a half hour undisturbed, so as to not let any steam escape. Carefully remove the hot lid, reduce the heat to 450ºF/230ºC and let the surface of the bread brown while the interior finishes baking, 10-20 more minutes. You can test the interior with a thermometer — anything in the neighborhood of 200ºF/93ºC is good. Let the bread cool before slicing. The following instructions are for doing this with a baking sheet and a heat-safe metal bowl. Line a baking sheet with parchment paper. After you've done the whole folding thing three times, position the dough on the baking sheet, smooth-side up. Cover it with a heat-safe metal bowl that's big enough to not touch the dough as it rises and/or bakes. Get your oven heating to 500ºF/260ºC (some people get better results with slightly lower temperatures, but every oven is different). Let the dough proof for about a half hour while the oven heats up. When the dough is looking puffy, score the surface — I find a few quick, confident slashes with a serrated knife work ok. Move the whole pan/bowl rig into the oven and let bake for a half hour undisturbed, so as to not let any steam escape. Carefully remove the hot hot bowl. If your oven has a convection fan, turn it on. If not, just crank your oven to its highest temperature, if it can go any higher. Let the surface of the bread brown while the interior finishes baking, 10-20 more minutes. You can test the interior with a thermometer — anything in the neighborhood of 200ºF/93ºC is good. Let the bread cool before slicing.

Comments
  • Чем современный сэндвич-хлеб отличается от «настоящего» хлеба 3 года назад
    Чем современный сэндвич-хлеб отличается от «настоящего» хлеба
    Опубликовано: 3 года назад
  • How an 'autolyse' kneads your dough for you 4 года назад
    How an 'autolyse' kneads your dough for you
    Опубликовано: 4 года назад
  • Garlic naan in a cast iron skillet — tawa-style (no yeast, no oven) 5 лет назад
    Garlic naan in a cast iron skillet — tawa-style (no yeast, no oven)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 100% домашний хлеб — выпечка вкуснейшего цельнозернового хлеба на закваске из ингредиентов домашн... 1 месяц назад
    100% домашний хлеб — выпечка вкуснейшего цельнозернового хлеба на закваске из ингредиентов домашн...
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Добавьте йогурт в муку, и вы будете поражены результатом! Без дрожжей, без духовки, без масла. 1 день назад
    Добавьте йогурт в муку, и вы будете поражены результатом! Без дрожжей, без духовки, без масла.
    Опубликовано: 1 день назад
  • How to capture wild yeast for bread (and WHY it works) 5 лет назад
    How to capture wild yeast for bread (and WHY it works)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Если Бы Я Знал Эту Кулинарную Хитрость Раньше 1 год назад
    Если Бы Я Знал Эту Кулинарную Хитрость Раньше
    Опубликовано: 1 год назад
  • Крампеты. Вы больше никогда не купите другие крампеты в магазине. 2 года назад
    Крампеты. Вы больше никогда не купите другие крампеты в магазине.
    Опубликовано: 2 года назад
  • Никакого замешивания! Итальянский хлеб из 4 ингредиентов! Его может приготовить каждый! 6 месяцев назад
    Никакого замешивания! Итальянский хлеб из 4 ингредиентов! Его может приготовить каждый!
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Пышный хлеб на закваске. Рецепт подходит для новичков. 1 год назад
    Пышный хлеб на закваске. Рецепт подходит для новичков.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Удивительная японская пекарня в горах! Хлеб жизни с природой! 2 года назад
    Удивительная японская пекарня в горах! Хлеб жизни с природой!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Очень ароматная фокачча 2 года назад
    Очень ароматная фокачча
    Опубликовано: 2 года назад
  • Яйца 101 | глазунья, хрустящая, смазанная, легкая, яичница-болтунья, омлет 4 года назад
    Яйца 101 | глазунья, хрустящая, смазанная, легкая, яичница-болтунья, омлет
    Опубликовано: 4 года назад
  • Заморозьте тесто для хлеба! (Вы можете приготовить свежий хлеб в любое время) 8 месяцев назад
    Заморозьте тесто для хлеба! (Вы можете приготовить свежий хлеб в любое время)
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • There's no need to 'pre-ferment' bread dough at home 2 года назад
    There's no need to 'pre-ferment' bread dough at home
    Опубликовано: 2 года назад
  • 100 кулинарных лайфхаков, которым я научилась в ресторанах 2 года назад
    100 кулинарных лайфхаков, которым я научилась в ресторанах
    Опубликовано: 2 года назад
  • Багет за 5 минут 2 года назад
    Багет за 5 минут
    Опубликовано: 2 года назад
  • Японский молочный хлеб | Шокупан | Apron 4 года назад
    Японский молочный хлеб | Шокупан | Apron
    Опубликовано: 4 года назад
  • Всего 3 шага! Смешайте тесто и испеките настоящий европейский хлеб! 7 месяцев назад
    Всего 3 шага! Смешайте тесто и испеките настоящий европейский хлеб!
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Это Торт или Искусство? Невероятный Муссовый Торт Елка - Корейская Кондитерская 1 день назад
    Это Торт или Искусство? Невероятный Муссовый Торт Елка - Корейская Кондитерская
    Опубликовано: 1 день назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5