У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make Chinese Traditional Zongzi или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
www.facebook.com/fortunecooking www.fortunecookingcheftom.com Dried zongzi bamboo leaves soak over night and brush clean ready to use. Glutinous rice soak over night then drain. Chestnuts, Soak dried Shitake mushroom for 10 minutes, Chinese sausage, and Duck egg yolk(salty). In a bowl, pork belly, soy sauce, shaoxing wine, 5 spice powder, white pepper, sesame oil and marinade for over night. Heat a big wok over medium heat, add in marinated pork belly, chestnut, shitake mushroom. cook for few minutes then add water. Simmer for 45 minutes until flavors are married. Use the sauce to toss with the drained glutinous rice until evenly.