У нас вы можете посмотреть бесплатно How Soy Sauce Has Been Made in Japan for Over 220 Years — Handmade или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Masatsugu Fueki uses the same traditional practice of making soy sauce that his predecessors used at Japan’s Fueki Syoyu Brewing over 220 years ago. Fueki takes us through the factory and the multi-step natural brewing process which only uses three ingredients — soybeans, flour, and salt. Credits: Producers: Carla Francescutti, Pelin Keskin Director/Camera: Tofu Media Editor: Carla Francescutti Executive Producer: Stephen Pelletteri Development Producer: McGraw Wolfman Coordinating Producer: Stefania Orrù Audience Engagement: Daniel Geneen, Terri Ciccone ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- For more episodes of 'Handmade,' click here: https://trib.al/ICrT9Z2 Eater is the go-to resource for food and restaurant obsessives with hundreds of episodes and new series, featuring exclusive access to dining around the world, rich culture, immersive experiences, and authoritative experts. Binge it, watch it, crave it. Subscribe to our YouTube Channel now! http://goo.gl/hGwtF0