У нас вы можете посмотреть бесплатно Easy Pansit Batil Patung Recipe | Chef Tatung’s Tuguegarao-Style Pancit Using Simple Ingredients или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ever heard of Pansit Batil Patung? This iconic noodle dish hails from Tuguegarao and is known for its rich, savory toppings, a flavorful egg drop soup on the side (batil), and a perfectly cooked egg placed on top (patung). It’s a beloved local comfort food that’s bold, filling, and uniquely Filipino. Ingredients Set A For The Stocks Boiling Water 1 Stalk Onion Leeks 1 Sachet Maggi Magic Sarap 1 Pc Red Onion ½ Kg Chicken Bones Set B (toppings) Oil For Sauteing ¼ Cup Red Onion, Minced 2 Tbsp Garlic, Minced 2 Pc Chorizo, Sliced ½ Kg Beef, Ground 1 Sachet Maggi Magic Sarap 2 Tbsp Soy Sauce ¼ Kg Chicken Liver Set C (Toppings) Oil For Sauteing ¼ Cup Red Onion, Minced 1 Cup Carrots, Julliened 3 Cups Beans Sprout 4 Cups Cabbage, Sliced 1 Sachet Maggi Magic Sarap 1 Tbsp Soy Sauce Season With black Pepper Set D (Noodles) Oil For Sauteing ¼ Cup Red Onion, Minced 2 Tbsp Garlic, Minced 4 Cups Chicken Stocks 200g Egg Noodles 2 Tbsp Soy Sauce Tbsp Oyster sauce Season With Black Pepper Set E (Soup) 2 Cups Stocks 2 Eggs 1 Tbsp Soy Sauce Season With Salt & Pepper Garnish & Sides Sunny Side Up Egg Chicharon Fried Garlic Onion Leeks Chef Tatung's home-style version of Pansit Batil Patung uses easy-to-find ingredients—so you can enjoy this northern classic without leaving your kitchen!