• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

THE EASIEST Chocolate Desserts (3 Ways) скачать в хорошем качестве

THE EASIEST Chocolate Desserts (3 Ways) 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
THE EASIEST Chocolate Desserts (3 Ways)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: THE EASIEST Chocolate Desserts (3 Ways) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно THE EASIEST Chocolate Desserts (3 Ways) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон THE EASIEST Chocolate Desserts (3 Ways) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



THE EASIEST Chocolate Desserts (3 Ways)

These 3 chocolate dessert recipes aren't just delicious. They're fool proof and super beginner friendly. Use code LAGERSTROM at my link https://wildgrain.com/LAGERSTROM for $30 off your first Wildgrain box + FREE croissants in every box. 🔪MY GEAR: CUTTING BOARD: https://amzn.to/341OgnD DIGITAL SCALE: https://amzn.to/30bNZO3 HALF SHEET PAN: https://amzn.to/41SQxy1 KITCHEN AID MIXER: https://amzn.to/3IGRS3s 7OZ GLASS CONTAINERS: https://amzn.to/4bPxnOw 9" ROUND SPRING FORM PAN: https://amzn.to/3ytTrj7 STAINLESS BOWL: https://amzn.to/3pTBCTo *As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases* Thanks to https://www.whiskeyandsoba.com for the photos! FLOURLESS CHOCOLATE CAKE 230g (16T/2 sticks) butter 330g (11.5oz) 70% dark chocolate 6 Large eggs 185g (1c) Granulated sugar 10g (2 1/3t) Vanilla extract 4g Salt (3/4t) 10g (3 3/4t) Corn starch 4-5g (1T) Instant coffee or 1 nespresso pod 60g (1/4c) Buttermilk (or sour cream + milk) Cocoa powder for dusting 1. Preheat oven to 275°F (135°C). Prepare a 9” springform pan with parchment paper & liberal pan spray. 2. Melt butter & chocolate in non-stick pan over low, stirring occasionally. Allow to cool slightly. 3. Crack 6 eggs into a bowl and separate egg yolks from whites. Place yolks in one bowl and whites in another. 4. Using a metal whisk, whip the egg whites to soft peaks, about 8-10 min by hand or using a mixer. 5. In the yolk bowl, whisk in sugar, vanilla, salt, cornstarch, instant coffee, and buttermilk until combined. 6. Mix melted but cooled chocolate into the yolk mixture until combined. 7. Gently fold the whipped egg whites into the chocolate mixture using a spatula, ensuring not to deflate the whites. 8. Pour the batter into the prepared pan and tap slightly to level. Place on a sheet tray to catch any leaks. 9. Bake in the preheated oven for 60-75 minutes, or until set in the middle. 10. Allow to cool in the pan for at least 1 hour before removing the springform collar. 11. Dust the top of the cake with cocoa powder using a fine mesh strainer before serving. TRIPLE CHOCOLATE BROWNIE COOKIES (Chocolate Crinkle Cookies) 150g (5.5oz) 70% dark chocolate 430g (2c) Brown sugar 150g (10 ½T) Butter, softened 4 Large eggs 300g (2 1/2c) AP flour 6g (1 1/4t) Salt 10g (2t) Baking powder 50g (1/2c) Cocoa powder 150g (5.5oz/2/3c) Mini dark chocolate chips Granulated sugar and powdered sugar for coating 1. Melt dark chocolate in a non-stick pan over low heat, stirring occasionally. Set aside to cool. 2. Cream together brown sugar & butter using a stand mixer with a paddle attachment on high speed for 4-5 minutes. 3. Gradually add eggs one at a time, mixing until each is incorporated. 4. Whisk together flour, salt, baking powder, & cocoa powder in separate bowl. 5. With the mixer on low, slowly add the dry ingredients to the wet, mixing just until combined. 6. Stir in melted chocolate and mini chocolate chips until evenly distributed. 7. Cover the bowl and chill the dough in the refrigerator for at least 1 hour, or up to 24 hours. 8. Before shaping cookies, preheat the oven to 375°F (190°C). Line a baking sheet with parchment paper. 9. Form the dough into balls (about 3T / 75g each), roll in granulated sugar, then powdered sugar. 10. Place on the prepared baking sheet and bake for 20 minutes. 11. Let cool on the baking sheet for 30-45 minutes before serving. NO-COOK CHOCOLATE MOUSSE 6 Egg yolks 20g (1 1/2T) Unsalted butter 260g (9oz) 60% cacao chocolate 6 Egg whites 70g (1/3c) Granulated sugar 290g (1 1/4c) Heavy whipping cream Shaved dark chocolate and whipped sour cream (recipe below) for garnish 1. Crack 6 eggs and separate whites from yolks 2. Melt butter & chocolate in non-stick pan over low heat. Temp should be 100-110F/40C. Set aside to cool. 3. In a stand mixer, whip the egg whites to soft peaks (or whisk by hand), then add sugar, whipping on high (about 3 min) to stiff peaks. 4. In clean mixer bowl, whip heavy cream to just before stiff peaks, careful not to over-whip. This should take about 90 sec 5. Gently fold whipped cream into the egg yolks, then gently fold in the melted chocolate until combined. 6. Fold in the egg white meringue gently to keep the mixture light and fluffy. 7. Transfer mousse into a freezer bag or piping bag and pipe into container of choice. I’m using 9 7oz containers. Tap gently to settle. Cover with plastic wrap & refrigerate for at least 2 hours to set. 8. Garnish with shaved dark chocolate & a dollop of whipped sour cream WHIPPED SOUR CREAM 200g or 3/4c Heavy Cream 10g or 1 1/4T Powdered Sugar 50g or 1/4c sour cream Whisk cream and sugar together into soft peaks, about 3-4min. Add sour cream. Whisk to incorporate CHAPTERS 0:00 Mixing the flourless chocolate cake 3:03 Baking the flourless chocolate cake 4:35 Zero effort artisanal bread and pastry at home 5:37 Mixing triple chocolate cookies 7:28 Shaping and baking the triple chocolate cookies 8:47 No cook chocolate mousse

Comments
  • 3 Ways to Make the Best Egg Salad of Your Life 1 год назад
    3 Ways to Make the Best Egg Salad of Your Life
    Опубликовано: 1 год назад
  • Chocolate Chip Cookies (3 WAYS) 1 год назад
    Chocolate Chip Cookies (3 WAYS)
    Опубликовано: 1 год назад
  • I Spent 6 Weeks Trying to Create The Greatest Brownie Recipe Of All Time 9 месяцев назад
    I Spent 6 Weeks Trying to Create The Greatest Brownie Recipe Of All Time
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • From Simple Ingredients to Chocolate Heaven: Silky & Decadent Mousse Cake 8 месяцев назад
    From Simple Ingredients to Chocolate Heaven: Silky & Decadent Mousse Cake
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Очень хороший рецепт морковного торта 1 год назад
    Очень хороший рецепт морковного торта
    Опубликовано: 1 год назад
  • Easiest Actually Good Cinnamon Rolls (No Mixer!) 1 год назад
    Easiest Actually Good Cinnamon Rolls (No Mixer!)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Creamy and Decadent New York Cheesecake (No Waterbath) 3 года назад
    Creamy and Decadent New York Cheesecake (No Waterbath)
    Опубликовано: 3 года назад
  • 5 Effortless 15 Minute Breakfasts 6 дней назад
    5 Effortless 15 Minute Breakfasts
    Опубликовано: 6 дней назад
  • 20 Forgotten Desserts From The 1970s, We Want Back! 1 год назад
    20 Forgotten Desserts From The 1970s, We Want Back!
    Опубликовано: 1 год назад
  • 15  Easy Chocolate Desserts 9 месяцев назад
    15 Easy Chocolate Desserts
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Фаджи Брауни 3 способа 3 года назад
    Фаджи Брауни 3 способа
    Опубликовано: 3 года назад
  • The Best Brownies You'll Ever Make (Bakery-Quality) | Epicurious 101 11 месяцев назад
    The Best Brownies You'll Ever Make (Bakery-Quality) | Epicurious 101
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Нью-Йорк еда - Лучшие бублик в Нью-Йорк! Лосось и Сливочный сыр 4 года назад
    Нью-Йорк еда - Лучшие бублик в Нью-Йорк! Лосось и Сливочный сыр
    Опубликовано: 4 года назад
  • Лучший горячий шоколад в мире (2 варианта приготовления) 3 дня назад
    Лучший горячий шоколад в мире (2 варианта приготовления)
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Вы просыпаетесь в 3 часа ночи? Вашему телу нужна помощь! Почему об этом не говорят? 2 месяца назад
    Вы просыпаетесь в 3 часа ночи? Вашему телу нужна помощь! Почему об этом не говорят?
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • 5 Techniques to Instantly Upgrade Your Potatoes 1 год назад
    5 Techniques to Instantly Upgrade Your Potatoes
    Опубликовано: 1 год назад
  • Can't believe how EASY it is to make this NO-BAKE dessert! 1 год назад
    Can't believe how EASY it is to make this NO-BAKE dessert!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Single Use Kitchen Tools I Can't Live Without 10 месяцев назад
    Single Use Kitchen Tools I Can't Live Without
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Единственный рецепт шоколадного торта, который вам когда-либо понадобится, от Клэр Саффиц | NYT C... 2 года назад
    Единственный рецепт шоколадного торта, который вам когда-либо понадобится, от Клэр Саффиц | NYT C...
    Опубликовано: 2 года назад
  • The Most Decadent Chocolate Cheesecake (Easy & Foolproof Recipe!) 10 месяцев назад
    The Most Decadent Chocolate Cheesecake (Easy & Foolproof Recipe!)
    Опубликовано: 10 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5