У нас вы можете посмотреть бесплатно Fining Beer With Gelatin - Established Procedures или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
By adding gelatin to the finished beer, you can speed up the clearing process from weeks and months to 24 hours. Follow these procedures to get a perfect result every time. The amount of gelatin you need will vary based on the bloom power rating of your gelatin. The methods in the video are based on the New Brewing Lager Beer book and didn't specify the bloom rating. I, therefore, believe it to be your average store bought gelatin. 1 gram gelatin per gallon of beer, and rehydrate it in 60 ml of water. Things needed: Gelatin - http://amzn.to/2b3Tfvg Accurate Scale for small amounts - http://amzn.to/29QxoFS Accurate Scale for larger amounts - http://amzn.to/2aTvu76 Also referenced in the video: New Brewing Lager Beer - http://amzn.to/2aDFv8R