• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make Hot Cross Buns - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson скачать в хорошем качестве

How to Make Hot Cross Buns - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson Трансляция закончилась 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make Hot Cross Buns - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make Hot Cross Buns - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Hot Cross Buns - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make Hot Cross Buns - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make Hot Cross Buns - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson

Recipe listed below! Watch along - or bake along! - as professional chef Anna Olson prepares her own delicious Hot Cross Buns, live and taking your questions! What sets these hot cross buns apart is the hot glaze that gets poured over the buns right when they come out of the oven. It creates a sheer layer of sweetness, and then the sugar cross is piped on after the buns cool. The aroma of these baking will fill the whole house with springtime familiarity – that mix of spice with lemon zest will bring a smile to everyone’s face. This is a great recipe to make with kids – check out the math & science lessons below that can be learned while you bake together. Subscribe for more video recipes: http://goo.gl/MJV4af --------------------------------------------------------------- • Recipe Information • Makes 12 buns Prep Time: 30 minutes, plus rising Cook Time: 30 minutes The buns will, keep, well wrapped, for a full day, or can be frozen for up to 3 months. • Ingredients • Dough: ¾ cup (180 ml) of 2% milk, heated to just above body temperature (110 °F/43 °C) 4 ½ tsp (16 g) instant dry yeast 1/3 cup (70 g) granulated sugar 3 large eggs, at room temperature ½ cup (125 ml) vegetable oil 3 ¾ cups (560 g) all-purpose flour 1 tsp of finely grated lemon zest ¾ tsp fine salt ½ tsp ground cinnamon ¼ tsp ground allspice ¼ tsp ground nutmeg ¼ tsp ground cloves 1/3 cup (45 g) dried currants (or chopped raisins) ¼ cup (25 g) mixed diced peel Hot Glaze: ½ cup (100 g) granulated sugar 3 Tbsp (45 ml) water 1 tsp vanilla extract Icing: ¾ cup (100 g) icing sugar, sifted 1 Tbsp (15 ml) of 2% milk, plus extra if needed • Directions • 1. For the dough, measure all of the ingredients except the currants (or raisins) and peel into the bowl of a mixer fitted with the hook attachment or in a large bowl. Mix the dough on low speed until it comes together, then increase the speed by one and knead until the dough is smooth and elastic, about 5 minutes (the dough is soft and should stick to the bottom of the bowl). If mixing by hand, stir the ingredients with a wooden spoon until the dough comes together, then turn out onto a lightly floured work surface and knead until smooth. Towards the end of kneading, add the currants (or raisins)and mixed peel and knead in. Scrape the dough into a lightly oiled bowl, cover with plastic wrap and let rise for 75 to 90 minutes, until doubled in size. 2. Turn the risen dough out onto a lightly floured work surface and divide into 12 even pieces. Shape each piece into a ball by rolling between your hands while it remains on the work surface. Place the rolled buns in a greased 9-x-13-inch pan leaving space between them. Cover the pan with plastic wrap and let the buns rise for 45 minutes. 3. Preheat the oven to 350 °F (180 °C). Uncover the buns and bake for 25 to 30 minutes, until a rich brown on top. While still hot from the oven, prepare the glaze. 4. For the glaze, bring the sugar, water and vanilla up to a simmer, stirring until the sugar is fully dissolved. Brush this syrup over the still-hot buns, until it has all been used. Let the buns cool completely in the tin. 5. For the icing, stir the icing sugar and together until a thick consistency suitable for piping (add a few more drops of milk, if needed). Pour this into a small piping bag and pipe crosses on top of each bun, letting the icing set for an hour before serving. --------------------------------------------------------------- • Shop Anna Olson Cookbooks • http://lickst.at/shopannaolson • Follow Anna on social media • Pinterest:   / chefannaolson   Twitter:   / olson_anna   Facebook:   / chefannaolson   Instagram:   / chefannaolson   Anna's Official Website: http://annaolson.ca #AnnaOlson #Live #OhYum

Comments
  • How to Make Lemon Meringue Pie - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson Трансляция закончилась 3 года назад
    How to Make Lemon Meringue Pie - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 3 года назад
  • Hot Cross Buns | Cheaper than Store-Bought | EASY RECIPE 1 год назад
    Hot Cross Buns | Cheaper than Store-Bought | EASY RECIPE
    Опубликовано: 1 год назад
  • Make Authentic Apple Strudel in Your Kitchen | Full Recipe | Bake Along w/ Anna Olson 3 дня назад
    Make Authentic Apple Strudel in Your Kitchen | Full Recipe | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Рецепт потрясающих булочек с крестом | Пасхальный пир Мэри Берри, эпизод 1 | Полный эпизод | Мэри... 8 месяцев назад
    Рецепт потрясающих булочек с крестом | Пасхальный пир Мэри Берри, эпизод 1 | Полный эпизод | Мэри...
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Рождественский кекс.🎄 18 часов назад
    Рождественский кекс.🎄 "ПЬЯНЫЙ" и "ТРЕЗВЫЙ".😋😋😋
    Опубликовано: 18 часов назад
  • How to Make Extremely Soft Hot Cross Buns 8 месяцев назад
    How to Make Extremely Soft Hot Cross Buns
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • How to Make Macarons - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson Трансляция закончилась 3 года назад
    How to Make Macarons - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 3 года назад
  • МОЖНО БОЛЬШЕ НЕ БОЯТЬСЯ БУДУЩЕГО Разум молодежи другой ТАТЬЯНА ЧЕРНИГОВСКАЯ 3 недели назад
    МОЖНО БОЛЬШЕ НЕ БОЯТЬСЯ БУДУЩЕГО Разум молодежи другой ТАТЬЯНА ЧЕРНИГОВСКАЯ
    Опубликовано: 3 недели назад
  • 🍪 The Best Holiday Shortbread Cookies You'll Ever Make 🎄 Anna Olson Recipe 10 дней назад
    🍪 The Best Holiday Shortbread Cookies You'll Ever Make 🎄 Anna Olson Recipe
    Опубликовано: 10 дней назад
  • 5 супов, которые омолаживают организм изнутри: советы врача 12 дней назад
    5 супов, которые омолаживают организм изнутри: советы врача
    Опубликовано: 12 дней назад
  • Простой трюк для получения самого пышного хлеба | Технично с Лань Лам 3 года назад
    Простой трюк для получения самого пышного хлеба | Технично с Лань Лам
    Опубликовано: 3 года назад
  • Basque Cheesecake Live Bake-Along! | Oh Yum 201 with Anna Olson Трансляция закончилась 3 года назад
    Basque Cheesecake Live Bake-Along! | Oh Yum 201 with Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 3 года назад
  • Cream-Filled Italian Pastries! Easy PASTICCIOTTI Recipe 1 год назад
    Cream-Filled Italian Pastries! Easy PASTICCIOTTI Recipe
    Опубликовано: 1 год назад
  • Chelsea Buns 4 года назад
    Chelsea Buns
    Опубликовано: 4 года назад
  • Фрэнк Синатра, Нэт Кинг Коул, Бинг Кросби, Дин Мартин🎄Старые рождественские песни 1960-х–70-х годов 3 недели назад
    Фрэнк Синатра, Нэт Кинг Коул, Бинг Кросби, Дин Мартин🎄Старые рождественские песни 1960-х–70-х годов
    Опубликовано: 3 недели назад
  • À 25 ans elle OUVRE sa boulangerie〈 LM La Boulangerie 〉#frenchbakery 1 год назад
    À 25 ans elle OUVRE sa boulangerie〈 LM La Boulangerie 〉#frenchbakery
    Опубликовано: 1 год назад
  • Этот пирог – настоящее цитрусовое наслаждение: горячий, свежий и нежный. 🍊 1 день назад
    Этот пирог – настоящее цитрусовое наслаждение: горячий, свежий и нежный. 🍊
    Опубликовано: 1 день назад
  • Яблочный слэб - Анна Олсон 2 месяца назад
    Яблочный слэб - Анна Олсон
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Я никогда не ел таких вкусных картошки! Лучший рецепт картошки! Хрустящая картошка 5 дней назад
    Я никогда не ел таких вкусных картошки! Лучший рецепт картошки! Хрустящая картошка
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Десерт, который лечит / Снимет воспаление и накормит микрофлору 7 часов назад
    Десерт, который лечит / Снимет воспаление и накормит микрофлору
    Опубликовано: 7 часов назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5