• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make Macarons - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson скачать в хорошем качестве

How to Make Macarons - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson Трансляция закончилась 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make Macarons - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make Macarons - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Macarons - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make Macarons - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make Macarons - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson

Recipe listed below! Watch along - or bake along! - as professional chef Anna Olson prepares delicious Swiss Method Macarons, live and taking your questions! Want to warm up for this 201-level macaron recipe? Try these 101-level bakes: • French Method Macarons:    • Professional Baker Teaches You How To Make...   • Italian Method Macarons:    • Professional Baker Teaches You How To Make...   Subscribe for more video recipes: http://goo.gl/MJV4af --------------------------------------------------------------- • Recipe Information • Makes 3 dozen macarons (6 dozen individual cookies) Prep Time: 40 minutes, plus cooling Cook Time: 15 minutes The macarons will keep in an airtight container in the fridge for up to a week. Allow them to come to room temperature to serve. They can also be frozen for up to 3 months, but are very fragile, so pack them carefully. • Ingredients • Macaron shells: 250 g Tant pour Tant (125 g icing sugar + 125 g ground almonds) 50 g icing sugar 125 g egg whites (about 4) 100 g granulated sugar Food colouring powder or paste French buttercream filling: 3 Tbsp (45 mL) 2% milk 3 Tbsp (37 g) granulated sugar 2 large egg yolks ½ cup (115 g) unsalted butter, at room temperature 1 tsp pure vanilla extract Flavours and colours (optional) • Directions • 1. Cut 1 sheet of parchment paper for each baking tray and 1 longer sheet for a piping template. Use a marker to trace circles 1 ½ inches (36 mm) across and at least 1 inch (25 mm) apart. Place this sheet on a baking tray and cover it with one of the smaller sheets of parchment. 2. Pulse the tant pour tant and icing sugar in a small chopper or food processor. 3. Whisk the egg whites and granulated sugar in a metal bowl and rest it on top of a pot with an inch of gently simmering water, whisking constantly but not vigorously until they reach 140°F (60°C). Remove the bowl from the heat. Whip the egg whites until they hold a stiff peak, but are still warm. 4. Sprinkle a third of the almond mixture over the whites and fold in well, followed by the remaining almonds in two additions, folding well after each addition. Add colouring and then continue to fold further (the macaronage) until the batter flows off your spatula in a sheet. 8. Spoon the batter into a piping bag fitted with a 1/2-inch (12 mm) plain tip. Hold the tip of the piping bag straight down and quite close to the parchment and completely fill each template circle just to its edge with batter. 9. Once finished piping the first tray, slip the template from beneath the sheet of macarons. Set the template on the second tray, cover it with a sheet of parchment paper and continue piping. 10. Let the macarons set for 45 minutes to 1 hour to develop a “skin” on their surface. You should be able to touch the top of the macarons gently without your finger getting sticky. 11. Preheat the oven to 325°F (160°C). Bake the macarons for 12 to 15 minutes, until they can be gently but easily loosened and lifted from the baking tray. Immediately after you remove the macarons from the oven, carefully lift the parchment paper from the pan and set on a wire rack to let the macarons cool completely. 12. Once cooled, gently peel the macarons from the paper. If you are not using the macarons immediately, store them, unfilled, in an airtight container at room temperature. 13. Place the milk, sugar and egg yolks in a small saucepan over medium heat. Gently whisk until the milk thickens and coats the back of a spoon, about 5 minutes. Remove the pan from the heat and strain into a bowl. Place a piece of plastic wrap directly on the surface of the custard to prevent a skin from forming and let cool completely to room temperature. 14. Once the custard has cooled, whip the butter on high speed to soften it. Reduce the speed to medium and add the custard gradually, stopping occasionally to scrape down the sides of the bowl. If the buttercream looks curdled, simply increase the speed to high after all the custard has been added and the buttercream will smooth out (1 to 3 minutes). Stir in colouring and/or flavouring as desired. 15. Spoon the buttercream into a small piping bag fitted with a 1/2-inch (12 mm) plain tip. Pipe a dot of buttercream (about 1 1/2 tsp) onto the bottom of a macaron and gently press a second one onto the buttercream to make a “sandwich.” --------------------------------------------------------------- • Shop Anna Olson Cookbooks • http://lickst.at/shopannaolson • Follow Anna on social media • Pinterest:   / chefannaolson   Twitter:   / olson_anna   Facebook:   / chefannaolson   Instagram:   / chefannaolson   Anna's Official Website: http://annaolson.ca #AnnaOlson #Live #OhYum

Comments
  • How to Make Hot Cross Buns - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson Трансляция закончилась 3 года назад
    How to Make Hot Cross Buns - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 3 года назад
  • The Secret of Macaron Masters: Stand Mixer Macaronage Tutorial 7 месяцев назад
    The Secret of Macaron Masters: Stand Mixer Macaronage Tutorial
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • From Beeswax to Pocket Relief: How Lip Balm Is Made 3 часа назад
    From Beeswax to Pocket Relief: How Lip Balm Is Made
    Опубликовано: 3 часа назад
  • How to Temper Chocolate - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson Трансляция закончилась 3 года назад
    How to Temper Chocolate - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 3 года назад
  • Простой рецепт французских макарон: полный пошаговый рецепт 1 год назад
    Простой рецепт французских макарон: полный пошаговый рецепт
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как приготовить макароны | Выпекайте по-новому с Эрин Макдауэлл 4 года назад
    Как приготовить макароны | Выпекайте по-новому с Эрин Макдауэлл
    Опубликовано: 4 года назад
  • How to Make Lemon Meringue Pie - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson Трансляция закончилась 3 года назад
    How to Make Lemon Meringue Pie - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 3 года назад
  • Самые Воздушные и Бюджетные пирожные на РОЖДЕСТВО! 8 видов из одной массы! Вкуснейшие! 2 дня назад
    Самые Воздушные и Бюджетные пирожные на РОЖДЕСТВО! 8 видов из одной массы! Вкуснейшие!
    Опубликовано: 2 дня назад
  • How to Make a Stromboli! | LIVESTREAM w/ Anna Olson Трансляция закончилась 1 год назад
    How to Make a Stromboli! | LIVESTREAM w/ Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 1 год назад
  • Claire’s Homemade Macarons Are Better Than Anything You Can Buy | Try This at Home | NYT Cooking 2 года назад
    Claire’s Homemade Macarons Are Better Than Anything You Can Buy | Try This at Home | NYT Cooking
    Опубликовано: 2 года назад
  • Facing My Demons with Thomas Keller’s Vanilla Macarons 1 год назад
    Facing My Demons with Thomas Keller’s Vanilla Macarons
    Опубликовано: 1 год назад
  • ANNA OLSON T1 EP 8 MERENGUE 8 лет назад
    ANNA OLSON T1 EP 8 MERENGUE
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Basque Cheesecake Live Bake-Along! | Oh Yum 201 with Anna Olson Трансляция закончилась 3 года назад
    Basque Cheesecake Live Bake-Along! | Oh Yum 201 with Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 3 года назад
  • Пресс-конференция Николая Цискаридзе,посвящённая балету 3 дня назад
    Пресс-конференция Николая Цискаридзе,посвящённая балету "Щелкунчик" (12 12 25)
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Эти Медово-Имбирные Пряники - одни из самых Мягких и Вкусных! с идеальной поверхностью! 5 дней назад
    Эти Медово-Имбирные Пряники - одни из самых Мягких и Вкусных! с идеальной поверхностью!
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Макароны для начинающих! АСМР! Никаких пищевых красителей! Рецепт белых французских макарон 1 год назад
    Макароны для начинающих! АСМР! Никаких пищевых красителей! Рецепт белых французских макарон
    Опубликовано: 1 год назад
  • Making a Chocolate Marble Cake - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson Трансляция закончилась 3 года назад
    Making a Chocolate Marble Cake - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 3 года назад
  • Anna Olson Bakes Her Famous Classic Chocolate Chip Cookies 8 месяцев назад
    Anna Olson Bakes Her Famous Classic Chocolate Chip Cookies
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • How to Make Tiramisu Torte! | Bake Along w/ Anna Olson 1 год назад
    How to Make Tiramisu Torte! | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 1 год назад
  • How to Make the Chewiest Oatmeal Cookies! | LIVESTREAM w/ Anna Olson Трансляция закончилась 1 год назад
    How to Make the Chewiest Oatmeal Cookies! | LIVESTREAM w/ Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5