У нас вы можете посмотреть бесплатно Numbing and Spicy Vegan Mapo Tofu - 麻婆豆腐 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Get all the ingredients ready, and you'll have this vegan Mapo Tofu, 麻婆豆腐 (Má pó dòu fu) in 30 minutes. This vegan version has all the flavors that you need: numbing, spicy, salty, and sweet all in one dish! Hope you give it a try too and thanks for watching! :-) Full recipe instructions: https://woonheng.com/vegan-mapo-tofu/ Blog: https://woonheng.com Instagram: / Facebook: / Pinterest: / woonheng ------------------------------------------------ Ingredients ½ tablespoons Sichuan peppercorn 28 oz medium-firm tofu drained 3 oz mushrooms finely chopped 1 tablespoon finely minced ginger 1 tablespoon finely minced garlic 3 tablespoons white part of the green onions 2 tablespoons spicy bean paste see notes ½ tablespoons chili powder 3 cups vegetable stock 2 tablespoons Shao Xing wine 2 tablespoons soy sauce 1 tablespoon dark soy sauce 1 tablespoon sugar ⅛ teaspoon mushrooms powder 2 tablespoon cornstarch + 4 tablespoons water chopped green onions salt to taste oil for cooking #veganmapotofu #sichuanfood #veganrecipes