У нас вы можете посмотреть бесплатно The Fifty Meter Beer Project Part 9 – Capturing Wild Yeast + an Update или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Its time to start capturing yeast for my Fifty Meter Beer Project. Even though it'll be several months until the malt is made and the hops are picked, I want to get a pure strain of wild yeast to use for the beer. This may take a few attempts at capturing the wild yeast, plus time to isolate and run some basic trials. I've added a short "tutorial" section on my preferred approach for capturing wild yeasts at the end of the video, for those who are interested. Look to the chapter markers below to jump to that tutorial. I forgot to film one small section, so enjoy the closeups and voice-over (I guess...). Chapters: 0:00 - Intro 0:30 - Bere is nearly ready to harvest 1:00 - Harringtons is close behind 1:20 - Hops are doing well... 1:58 - ...even the stealth hops 2:20 - Wild yeast capture intro 2:55 - The plan 3:39 - Capturing Wild Yeast Tutorial 6:52 - Outro