• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Professional Baker Teaches You How To Make MERINGUE TARTS! скачать в хорошем качестве

Professional Baker Teaches You How To Make MERINGUE TARTS! 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Professional Baker Teaches You How To Make MERINGUE TARTS!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Professional Baker Teaches You How To Make MERINGUE TARTS! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Professional Baker Teaches You How To Make MERINGUE TARTS! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Professional Baker Teaches You How To Make MERINGUE TARTS! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Professional Baker Teaches You How To Make MERINGUE TARTS!

Learn how to make this amazing Butterscotch Meringue Tart recipe! Subscribe for more video recipes: http://goo.gl/MJV4af Ingredients Crust ½ cup plus 2 Tbsp unsalted butter, room temperature ½ cup plus 2 Tbsp icing sugar, sifted 1 hard-boiled large egg yolk 1 large egg yolk ½ tsp vanilla extract 1 ¾ cups cake and pastry flour, sifted ¼ tsp salt Butterscotch Pudding 3 Tbsp water 1 Tbsp lemon juice ¾ cup granulated sugar ½ cup unsalted butter 1 Tbsp vanilla extract 1 tsp sea salt ½ cup packed demerara or dark brown sugar 6 Tbsp cornstarch 2 ¼ cups 2% milk 6 egg yolks (reserve whites for meringue) Meringue 6 large egg whites 1 tsp cream of tartar ½ cup granulated sugar 5 Tbsp icing sugar Directions Crust 1. For the pastry, beat the butter and icing sugar together until smooth. Push the hard-boiled egg yolk through a sieve and add this to the butter along with the raw egg yolk and vanilla. Add this to the butter mixture and stir until blended. Add the flour and salt to the butter mixture and stir until blended. Shape the dough into a cylinder (it will be very soft), wrap in plastic and chill until firm, about 2 hours. 2. Unwrap the chilled dough and slice it into 8 pieces. On a lightly floured work surface, roll out each piece into a circle that is just under 1/4-inch (6 mm) thick and line eight ungreased 4-inch (10 cm) removable bottom fluted tart shells with each piece of pastry, pressing the dough into the shell and trimming away excess dough. Chill the tart shells for 30 minutes or until firm. 3. Preheat the oven to 325°F (160°C). Place the tart shells on a baking tray, dock the bottoms of each shell with a fork and bake them for about 18 minutes, until the edges begin to brown a little. Cool the shells before filling. Butterscotch Pudding 1. For the pudding, first make a butter caramel by placing the water and lemon juice in a medium saucepan and measure the sugar over top. Bring this to a boil over high heat without stirring and continue to boil, occasionally brushing the sides of the pot with cool water, until it turns a light amber colour (or if you like an intense caramel taste, let it go until a deeper amber). Remove the pot from the heat and carefully (watching out for steam) but quickly whisk in the butter until smooth. Whisk in the vanilla and salt. You may find the butter separates out as the caramel sits, but once cooled, it can be whisked back in and will remain blended. 2. In another medium pot, whisk the brown sugar and cornstarch. Whisk in 2 cups (500 mL)of the milk, and have a bowl with the egg yolks ready, whisking the remaining ¼ cup (60 mL) of milk into them. Whisk the butter caramel into the egg yolks and set aside. Bring the pot with milk and sugar up to a full simmer on medium heat, whisking constantly (but vigorously is not necessary) until the mixture bubbles and has thickened. Slowly pour the pudding into the egg yolk mixture while constantly whisking the yolks, until at least half of the hot pudding has been mixed in (you can add all if you wish). Transfer the whole mixture back to the pot and continuing whisking on medium heat until bubbles just begin to break the surface. Pour the pudding through a strainer into a bowl and cover the surface of the pudding with plastic wrap. Cool for an hour and then chill completely, at least 2 hours. 3. To assemble, whisk the chilled pudding a little and spoon this into the cooled tart shells. Preheat the oven to 400°F (200°C). Meringue 1. Whip the egg whites and cream of tartar using electric beaters or in a stand mixer fitted with the whip attachment on high speed until foamy. Stir the granulated and icing sugars together and pour these into the whites while whipping and continue to whip until the whites hold a medium peak when the beaters are lifted. Dollop the meringue onto each tart and bake for about 5 minutes, until lightly browned. Let the tarts cool on a rack and then chill until ready to serve. 2. The tarts are best enjoyed that day they are assembled, although the crust and filling can be prepared a day or two ahead. Shop Anna Olson Cookbooks: http://lickst.at/shopannaolson Follow Anna on social media: Pinterest:   / chefannaolson   Twitter:   / olson_anna   Facebook:   / chefannaolson   Instagram:   / chefannaolson   Anna's Official Website: http://annaolson.ca Follow Oh Yum on... Facebook:   / ohyumfood   Instagram:   / ohyumfood   Pinterest:   / ohyumfood   Twitter:   / ohyum_food   Official Oh Yum Website: https://ohyum.tv #OhYum

Comments
  • Professional Baker Teaches You How To Make MERINGUE TARTS! 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make MERINGUE TARTS!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • НОВОГОДНИЙ стол - 5 ШИКАРНЫХ закусок - ШУБА ПО-МИНИСТЕРСКИ и прочая вкуснятина 18 часов назад
    НОВОГОДНИЙ стол - 5 ШИКАРНЫХ закусок - ШУБА ПО-МИНИСТЕРСКИ и прочая вкуснятина
    Опубликовано: 18 часов назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make BUTTERCREAM CAKE! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make BUTTERCREAM CAKE!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • How To Make Perfect Tart Crust (No Blind Baking Needed!) *UPDATED* 1 год назад
    How To Make Perfect Tart Crust (No Blind Baking Needed!) *UPDATED*
    Опубликовано: 1 год назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make BAKED ALASKA! 7 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make BAKED ALASKA!
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Равноправное Рождество. И тут потоптались феминистки. 18 часов назад
    Равноправное Рождество. И тут потоптались феминистки.
    Опубликовано: 18 часов назад
  • Самый необычный Немецкий пирог БАУМКУХЕН! Идеальный сочный и вкусный! на РОЖДЕСТВО! BAUMKUCHEN 10 часов назад
    Самый необычный Немецкий пирог БАУМКУХЕН! Идеальный сочный и вкусный! на РОЖДЕСТВО! BAUMKUCHEN
    Опубликовано: 10 часов назад
  • ВОСТОРГ! ШИКАРНАЯ ЗАКУСКА на ПРАЗДНИЧНЫЙ СТОЛ за 10 минут !ПОНРАВИТСЯ ВСЕМ! 1 день назад
    ВОСТОРГ! ШИКАРНАЯ ЗАКУСКА на ПРАЗДНИЧНЫЙ СТОЛ за 10 минут !ПОНРАВИТСЯ ВСЕМ!
    Опубликовано: 1 день назад
  • Этот пирог – настоящее цитрусовое наслаждение: горячий, свежий и нежный. 🍊 6 дней назад
    Этот пирог – настоящее цитрусовое наслаждение: горячий, свежий и нежный. 🍊
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Мало кто знает этот трюк! С тех пор как я узнал об этом методе, я использую его каждый раз. 3 дня назад
    Мало кто знает этот трюк! С тех пор как я узнал об этом методе, я использую его каждый раз.
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Anna Olson Makes Creamsicle Cake! | Baking Wisdom 2 года назад
    Anna Olson Makes Creamsicle Cake! | Baking Wisdom
    Опубликовано: 2 года назад
  • Фрэнк Синатра, Нэт Кинг Коул, Бинг Кросби, Дин Мартин🎄Старые рождественские песни 1960-х–70-х годов 3 недели назад
    Фрэнк Синатра, Нэт Кинг Коул, Бинг Кросби, Дин Мартин🎄Старые рождественские песни 1960-х–70-х годов
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make LEMON CAKE! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make LEMON CAKE!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись! 5 дней назад
    Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись!
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Classic Lemon Tart Recipe 4 года назад
    Classic Lemon Tart Recipe
    Опубликовано: 4 года назад
  • ДНК создал Бог? Самые свежие научные данные о строении. Как работает информация для жизни организмов 1 месяц назад
    ДНК создал Бог? Самые свежие научные данные о строении. Как работает информация для жизни организмов
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • КЛАССИЧЕСКАЯ МУЗЫКА ДЛЯ ВОССТАНОВЛЕНИЯ НЕРВНОЙ СИСТЕМЫ🌿 Нежная музыка успокаивает нервную систему 22 Трансляция закончилась 1 год назад
    КЛАССИЧЕСКАЯ МУЗЫКА ДЛЯ ВОССТАНОВЛЕНИЯ НЕРВНОЙ СИСТЕМЫ🌿 Нежная музыка успокаивает нервную систему 22
    Опубликовано: Трансляция закончилась 1 год назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make FIG TART! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make FIG TART!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Музыка под утренний кофе — зимний джаз и тепло 7 дней назад
    Музыка под утренний кофе — зимний джаз и тепло
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Martha Stewart Makes 5 Phyllo (Filo) Recipes Including Easter Phyllo | Martha Bakes S4E7 4 года назад
    Martha Stewart Makes 5 Phyllo (Filo) Recipes Including Easter Phyllo | Martha Bakes S4E7 "Phyllo"
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5