У нас вы можете посмотреть бесплатно Shredded, shredded | Japanese cutting commentary video или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
How to cut Japanese vegetables! How to shred (slice, julienne) and tips. Explainer video. What are shredded green onions, white-haired green onions, and kamoji green onions? What is Julienne and Alumet? How to move the kitchen knife and left hand. On this channel [How to use kitchen knives] [Japanese food] will continue to be delivered. ▼ I would be grateful if you could subscribe to the channel! / @oiri_kitchen ▼ Video table of contents 00:00 This time's content 00:30 Shredded cabbage 01:43 Shredded carrots 04:03 Difference between shredded and shredded 04:27 Shredded peppers 05:57 White-haired green onions 09:50 One thousand six 11:51 How to move your left hand 13:58 About the etymology "sen" of one thousand six books 15:23 White onion finish 16:19 Summary ▼ Instagram / oiri_kitchen ▼ Twitter / oiri_kitchen ▼ Related videos Kiteretsu cuisine • 【人気動画】oiri_kitchen #How to cut Japanese #Slicing #Shred #Julienne #Alumet