У нас вы можете посмотреть бесплатно My secret to How to make soft pierogi dough или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I have to apologize but in my video I made a mistake describing the amount of ingredients. It was slip of the tongue. 250 was for liquid (milk with water) 250ml. I usually have little more 275ml just in case. Every flour is a bit different and soaks liquid more or less. It should have said: 1 pound of flour 250 ml liquid. It should be enough for 50 pierogis. I apologize again for my mistake. Pierogi Dough 1 pound of all purpose flour 1 teaspoon salt 1-2 egg yolks 1/3 a cup warm milk mixed with 2/3 a cup very warm water around 250 ml of liquid. Plus 1 tablespoon of melted butter, total about 270 ml of liquid with butter. like to have a bit extra in case flour is absorbing more.