• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Vegan 'Flaky' Fish & Chips скачать в хорошем качестве

Vegan 'Flaky' Fish & Chips 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Vegan 'Flaky' Fish & Chips
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Vegan 'Flaky' Fish & Chips в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Vegan 'Flaky' Fish & Chips или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Vegan 'Flaky' Fish & Chips в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Vegan 'Flaky' Fish & Chips

GET THE RECIPE BOX: http://bit.ly/Recipe-Boxes GET THE RECIPE: http://bit.ly/Fish-n-Chips-Recipe_ MACHO PEAS VIDEO: http://bit.ly/Macho-Peas-Vid TARTARE SAUCE VIDEO: http://bit.ly/Tartare-Sauce-Vid A unique method for flavouring and cooking tofu along with the crisp batter and chunky chips make this the best vegan fish & chips recipe on the net.  ★Patreon: http://bit.ly/Patreon-Page ★Instagram: http://bit.ly/Instagram-Page ★Facebook: http://bit.ly/Faceboook-Page ___________________________________ INGREDIENTS Tofu-Fish’ Fillets 1 firm or extra-firm tofu block (I used Cauldron tofu) Fine sea salt 1 Tbsp nori sprinkles (or 1 nori-sheet, blended or finely chopped) 8 toothpicks 0.5-1 litre (17-34 fl oz) Sunflower/vegetable oil for shallow frying (or similar) 1 lemon, cut into wedges (for garnish & tartare sauce) Batter 60g (half cup) plain flour 60g (half cup) cornflour (or more plain flour instead) 1/2 tsp (3g) salt 1 tsp (3g) cracked black pepper 2 tsp (10g) baking powder 125-175ml (125ml=half a cup) ice cold water Chips 3 medium maris piper potatoes, washed (600-650g) Oil to coat (sunflower/vegetable or similar) Salt to taste To Garnish Lemon wedges Tomato ketchup Malt vinegar Equipment needed Kitchen paper or tea towel - to dry the tofu Frying pan or large saucepan - for shallow frying METHOD First things first . . .  -For the chips, preheat oven to 220c (425F): for fan-assisted, 200c (390F), gas mark 7. -For the batter, either put some ice cubes into 200ml of cold water or put around 300ml of cold water into the freezer for around 20 minutes. Preparing the Tofu-Fish Fillets -Chop the tofu block widthways into thin slices (around 3mm thick) and lay the slices out onto a tea towel or kitchen paper. Fold the tea towel over the tofu (or put more kitchen paper on top) to encase the tofu slices and press lightly to remove water. -Lightly sprinkle sea salt over the tofu slices, followed by the nori sprinkles; the more you use, the ‘fishier’ the fillets will taste. -Stack the tofu slices up to make 2 even piles. Slice each pile lengthways straight down to give you 4 fillets. Skewer each fillet at both ends with a toothpick to hold them together. Set aside Chunky Oven Chips --Slice the potatoes into 1cm thick slices, then slice into 1cm thick chips. -(Optional) Add chips to a saucepan of boiling water on high heat, cover, get back to a rolling boil and then let cook for 90 seconds. Drain all the water away, cover the pan and shake vigorously to break up the outer layer of the chips, releasing the starch, giving them a fluffy and ‘gnarly’ outer layer. -Place onto a baking tray (lined, if desired), cover generously with oil, toss to coat and spread the chips out so they are touching as little as possible. -Cook in the oven for around 15 to 20 minutes or until you can see signs of caramelisation. Flip or jostle the chips around and then cook for another 10 to 15 minutes or until they have yellowed and caramelised in places. -Toss with some salt and any other seasoning to taste. Batter the ‘Tofu-Fish’ Fillets -While the chips are cooking, put all of the dry batter ingredients into a medium-sized bowl and mix to combine. Set aside. -Into a frying pan or large saucepan over high-heat, pour vegetable oil (or similar) so that it is around 1 cm (half inch) deep. Allow to heat for 2-3 minutes. It will ripple gently once hot. -Meanwhile, add around 125ml (half cup) of the ice cold water to the batter mix and stir until you have a double-cream consistency. Add more water if necessary. -Drop a blob of batter into the oil. It should bubble immediately and turn a light golden brown within 60 seconds once it’s hot enough. -Dip the fillets in the batter and cover, allow any excess to run off, then gently lay them away from you into the hot oil. Shallow fry for 2-3 minutes. The oil should be gently bubbling around the fillets but not violently. Adjust the heat throughout cooking if necessary. -Flip the fillets over and allow to fry for another 2 to 3 minutes until golden brown all over. Remove from the pan and allow to drain on some kitchen paper or tea towels. -The battered fillets can be kept warm in the oven with the chips for up to 10 minutes. -Serve with a wedge of lemon. NOTES -The fillets may need to shallow fry an additional minute or so on each side to ensure they’re golden brown all over. -Whilst shallow-frying, you can slowly spoon more batter around the edge of the fillet to bulk up the crispy batter coating. Highly recommended. -Very small lumps in the batter doesn’t matter. -Using baking powder in the batter makes it expand once in the oil. Cornflour makes it crispier and ice cold water makes the batter react strongly with the hot oil which gives a lighter and crisper batter. -Used cooking oil should not be poured down the drain. Instead, check to see whether your local recycling centre can take it.

Comments
  • Как сделать так, чтобы тофу выглядел и имел вкус курицы 7 лет назад
    Как сделать так, чтобы тофу выглядел и имел вкус курицы
    Опубликовано: 7 лет назад
  • McDonald's Filet-O-Fish but VEGAN & BETTER! 2 года назад
    McDonald's Filet-O-Fish but VEGAN & BETTER!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Vegan Tofu Fish and Chips | Vegan Fish Recipes | Tofu Mastery Lesson # 19 3 года назад
    Vegan Tofu Fish and Chips | Vegan Fish Recipes | Tofu Mastery Lesson # 19
    Опубликовано: 3 года назад
  • Безумные кулинарные хитрости, которые не должны работать, но работают 5 месяцев назад
    Безумные кулинарные хитрости, которые не должны работать, но работают
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Testing 3 Ingredients To Make Vegan Fish and Chips At Home | abillion Test Kitchen 4 года назад
    Testing 3 Ingredients To Make Vegan Fish and Chips At Home | abillion Test Kitchen
    Опубликовано: 4 года назад
  • Веганский бань ми — ЛУЧШИЙ сэндвич в мире? 1 год назад
    Веганский бань ми — ЛУЧШИЙ сэндвич в мире?
    Опубликовано: 1 год назад
  • Пожарская котлета — легенда русской кухни #рецепты 2 месяца назад
    Пожарская котлета — легенда русской кухни #рецепты
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • 4 часа Шопена для обучения, концентрации и релаксации 5 месяцев назад
    4 часа Шопена для обучения, концентрации и релаксации
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Британская рыба с картофелем фри — традиционный способ или королевский? — Часть 1 5 лет назад
    Британская рыба с картофелем фри — традиционный способ или королевский? — Часть 1
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Vegan Puff-Pastry Bakes 6 лет назад
    Vegan Puff-Pastry Bakes
    Опубликовано: 6 лет назад
  • МИР НА РОЖДЕСТВО. БЕСЕДА С ВИТАЛИЙ ПОРТНИКОВ @portnikov.argumenty Трансляция закончилась 10 часов назад
    МИР НА РОЖДЕСТВО. БЕСЕДА С ВИТАЛИЙ ПОРТНИКОВ @portnikov.argumenty
    Опубликовано: Трансляция закончилась 10 часов назад
  • CAN VEGAN SNICKERS CURE DEPRESSION? II Diet & Depression 7 лет назад
    CAN VEGAN SNICKERS CURE DEPRESSION? II Diet & Depression
    Опубликовано: 7 лет назад
  • ЯЙЦА По-Шотландски. КОРОЛЕВСКИЕ ЯЙЦА! Показываю ВСЕ тонкости. Рецепт. 2 года назад
    ЯЙЦА По-Шотландски. КОРОЛЕВСКИЕ ЯЙЦА! Показываю ВСЕ тонкости. Рецепт.
    Опубликовано: 2 года назад
  • Make FISH with Eggplant - What Gordon Ramsay should have made! 4 года назад
    Make FISH with Eggplant - What Gordon Ramsay should have made!
    Опубликовано: 4 года назад
  • Рыба с картофелем фри, мой секретный рецепт кляра, пасхальное блюдо. 1 год назад
    Рыба с картофелем фри, мой секретный рецепт кляра, пасхальное блюдо.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Это Торт или Искусство? Невероятный Муссовый Торт Елка - Корейская Кондитерская 6 часов назад
    Это Торт или Искусство? Невероятный Муссовый Торт Елка - Корейская Кондитерская
    Опубликовано: 6 часов назад
  • Вкусный рецепт с тофу на завтрак! Тост с тофу без хлеба! [Веган] 3 года назад
    Вкусный рецепт с тофу на завтрак! Тост с тофу без хлеба! [Веган]
    Опубликовано: 3 года назад
  • Если Бы Я Знал Эту Кулинарную Хитрость Раньше 1 год назад
    Если Бы Я Знал Эту Кулинарную Хитрость Раньше
    Опубликовано: 1 год назад
  • Tofu Meat Recipe | How to make Tofu look and taste like Chicken 5 лет назад
    Tofu Meat Recipe | How to make Tofu look and taste like Chicken
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Знаете ли вы, что из ТОФУ получается самый сливочный соус для пасты?! 1 год назад
    Знаете ли вы, что из ТОФУ получается самый сливочный соус для пасты?!
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5