• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Juiciest Spatchcocked Turkey скачать в хорошем качестве

Juiciest Spatchcocked Turkey 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Juiciest Spatchcocked Turkey
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Juiciest Spatchcocked Turkey в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Juiciest Spatchcocked Turkey или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Juiciest Spatchcocked Turkey в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Juiciest Spatchcocked Turkey

Get ready to make the juiciest, most flavorful spatchcocked turkey in a fraction of the time of traditional roasting! Once you spatchcock, there's no going back! (Works great with chicken, too!) Get the full, printable recipe: https://southernbite.com/juiciest-spa... Juiciest Spatchcocked Turkey Prep Time: 20 minutes Cook Time: 1 hour 20 minutes Servings: 8 to 10 Ingredients 1 (12 to 13 pound) turkey, completely thawed if previously frozen 1/2 cup olive or vegetable oil 1 teaspoon poultry seasoning 1 teaspoon black pepper 1 tablespoon kosher salt 4 carrots 1 large onion 4 ribs celery Instructions Line a large rimmed baking pan with aluminum foil and lightly spray it with nonstick cooking spray. Very coarsely chop the vegetables and scatter them over the pan. Set aside. Place the turkey on a large cutting board, breast side down. Pat the turkey dry with some paper towels to make it easier to handle. Use a large pair of sharp poultry shears to cut the backbone out of the tukery. Start at the tail and cut up one side of the back bone, then proceed to the other side. Some bones may be a little tougher to cut through, so you may have to use both hands on the shears. You can also use a chef knife for this, but I find the shears much safer and easier. (You can discard the backbone or use it to make stock for gravy.) Then flip the turkey over and place both hands firmly in the center of the breast and press down with considerable force to flatten the turkey. the flatter the better. It may take a few tries and you'll probably hear some bones breaking. You can also now remove the excess skin around the neck and tail if you like. Place the turkey on top of the vegetables. In a medium bowl, whisk the oil, poultry seasoning, pepper, and salt together. Dry the turkey again with a few paper towels then liberally brush the entire turkey (including the inside) with the mixture. You can even rub some under the skin of the breasts for even more flavor. Then tuck the wing tips under the turkey to keep them from burning. Preheat the oven to 450°F and allow the turkey to rest at room temperature for about 20 minutes while it preheats. Cook the turkey for 1 hour to 1 hour and 20 minutes (rotating the pan about halfway through cooking) or until the thickest part of the thigh reaches 165°F (the breast should read about 155°F) when tested with a meat thermometer. The residual heat will continue to cook the bird once it's out of the oven, so the temp will rise more even after being taken out. If you find the turkey starting to burn, you can always reduce the heat a bit or cover the darkest part of it with aluminum foil to keep it from getting too brown. Each turkey and oven is a little different so you may need to make some minor adjustments as it's cooking to make sure it's cooked completely without drying out. Allow the turkey to rest for 15 to 20 minutes to allow the juices to redistribute then carve as normal. 👉 Don't forget to LIKE, COMMENT, and SUBSCRIBE for more delicious recipes and kitchen tips from the Southern Bite kitchen. I’m grateful for your support because it helps us bring more great content your way! SUBSCRIBE ►@southernbite Order my COOKBOOK Here: https://southernbite.com/cookbook/ Connect with Us: Visit our website: Southernbite.com Follow us on Instagram : https://bit.ly/4bokOdD Like us on Facebook : https://bit.ly/3SwAAKP Follow us on Pinterest : https://bit.ly/48dNvHc Follow us on TikTok: https://bit.ly/3Uxzscl Subscribe to our mailing list: https://southernbite.com/subscribe/

Comments
  • Сочная Индейка Запеченная целиком. Как правильно готовить индейку.Сколько запекать индейку в духовке 1 год назад
    Сочная Индейка Запеченная целиком. Как правильно готовить индейку.Сколько запекать индейку в духовке
    Опубликовано: 1 год назад
  • I Made The Juiciest, Crispiest Turkey in Half the Time 1 год назад
    I Made The Juiciest, Crispiest Turkey in Half the Time
    Опубликовано: 1 год назад
  • How to Make the Best Thanksgiving Turkey: Spatchcock Turkey 6 лет назад
    How to Make the Best Thanksgiving Turkey: Spatchcock Turkey
    Опубликовано: 6 лет назад
  • ИДЕАЛЬНАЯ индейка Спэтчкок на гриле-пеллете 2 года назад
    ИДЕАЛЬНАЯ индейка Спэтчкок на гриле-пеллете
    Опубликовано: 2 года назад
  • How To Spatchcock A Turkey (with roasted turkey recipe)  #spatchcock #turkey #thanksgiving 2 недели назад
    How To Spatchcock A Turkey (with roasted turkey recipe) #spatchcock #turkey #thanksgiving
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Индейка в соусе «Спатчкок» | Лучше. Быстрее. Сочнее. 10 лет назад
    Индейка в соусе «Спатчкок» | Лучше. Быстрее. Сочнее.
    Опубликовано: 10 лет назад
  • How to Make the BEST Turkey for Thanksgiving! | Chef Jean-Pierre 4 года назад
    How to Make the BEST Turkey for Thanksgiving! | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 4 года назад
  • Как закоптить самую сочную индейку в мире 4 недели назад
    Как закоптить самую сочную индейку в мире
    Опубликовано: 4 недели назад
  • Как запечь сочную утку в духовке. Главное блюдо на праздничный стол. Утка с яблоками. 4 года назад
    Как запечь сочную утку в духовке. Главное блюдо на праздничный стол. Утка с яблоками.
    Опубликовано: 4 года назад
  • THE SPICY TURKEY THAT'S ABOUT TO CHANGE YOUR THANKSGIVING FOREVER... | SAM THE COOKING GUY 2 года назад
    THE SPICY TURKEY THAT'S ABOUT TO CHANGE YOUR THANKSGIVING FOREVER... | SAM THE COOKING GUY
    Опубликовано: 2 года назад
  • Как разделать индейку 11 лет назад
    Как разделать индейку
    Опубликовано: 11 лет назад
  • Запечённая индейка в панировке! Запеките ОГРОМНУЮ индейку менее чем за 2 часа! 3 года назад
    Запечённая индейка в панировке! Запеките ОГРОМНУЮ индейку менее чем за 2 часа!
    Опубликовано: 3 года назад
  • Классическая индейка, приготовленная с французской травяной пастой | Американская тестовая кухня 2 недели назад
    Классическая индейка, приготовленная с французской травяной пастой | Американская тестовая кухня
    Опубликовано: 2 недели назад
  • LEMON HERB BUTTER ROAST SPATCHCOCK TURKEY | how to make the BEST Thanksgiving Turkey of your life! 2 года назад
    LEMON HERB BUTTER ROAST SPATCHCOCK TURKEY | how to make the BEST Thanksgiving Turkey of your life!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Лучшая замена холодца на Новый год: окорок по-бургундски I Jambon Persillé 12 дней назад
    Лучшая замена холодца на Новый год: окорок по-бургундски I Jambon Persillé
    Опубликовано: 12 дней назад
  • Kardea Brown's Cajun Butter Spatchcocked Turkey ​| Delicious Miss Brown | Food Network 4 года назад
    Kardea Brown's Cajun Butter Spatchcocked Turkey ​| Delicious Miss Brown | Food Network
    Опубликовано: 4 года назад
  • The Juiciest & Perfectly Cooked Spatchcock Turkey 2 года назад
    The Juiciest & Perfectly Cooked Spatchcock Turkey
    Опубликовано: 2 года назад
  • Если Бы Я Знал Эту Кулинарную Хитрость Раньше 1 год назад
    Если Бы Я Знал Эту Кулинарную Хитрость Раньше
    Опубликовано: 1 год назад
  • Ultimate Thanksgiving Dinner: Spatchcock Thanksgiving Turkey Recipe 5 лет назад
    Ultimate Thanksgiving Dinner: Spatchcock Thanksgiving Turkey Recipe
    Опубликовано: 5 лет назад
  • УТКА запеченная с яблоками, картошкой и грибами. Утка запеченная в духовке. 2 года назад
    УТКА запеченная с яблоками, картошкой и грибами. Утка запеченная в духовке.
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5