У нас вы можете посмотреть бесплатно 支竹羊腩煲 - 求婚 Hong Kong Style Lamb Stew - Marriage Proposal или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
支竹羊腩煲 WooHoo!!! 今集講吓求婚。無線睇得多真係會變低能。 如果你鍾意呢個做法記得"like"同訂閱我個頻道啦。多謝。 Undoubtedly Hong Kong's favourite winter pot dish. Something ridiculous happened on TV last week and that'll be the topic of the day. If you like this vid, click "like" and subscribe to my channel. Cheers. 羊腩2磅 - 2 pounds lamb/mutton brisket 蔥5條 - 5 stalks of spring onion 京蔥2條 - 2 stalks of Chinese leeks 冰糖2片 - 2 rock sugar 果皮1片 - 1 piece of dried tangerine peel 薑多量 - A LOT of ginger 笋半個 - Half a bamboo shoot 冬菇10隻 - 10 Chinese mushrooms 馬蹄10粒 - 10 water chestnuts 支竹8條 - 8 dried tofu sticks 南乳4湯匙 - 4tbsp of fermented red beancurd 柱侯醬3湯匙 - 3tbsp of Chu Hou Sauce 黑胡椒粒1湯匙 - 1tbsp of black peppercorn 老抽半茶匙 - half tsp of dark soy sauce 蠔油1湯匙 - 1tbsp of oyster sauce 紹興酒1湯匙 - 1tbsp of Chinese cooking wine 腐乳8粒 - 8 fermented beancurd 麻油少量 - small amount of sesame oil 糖少量 - small pinch of sugar Column: http://columns.classes.com.hk/bob Facebook: / bobsuruncle Pinterest: / homecookhk Instagram: / bobsyouruncle1981