У нас вы можете посмотреть бесплатно Application of Advanced Emulsion Technology in the Food Industry: A Review and Critical Evaluation или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
“Application of Advanced Emulsion Technology in the Food Industry: A Review and Critical Evaluation” will be presented by Dr. David Julian McClements, 2021 AOCS Alton E. Bailey Award winner. A world-wise rise in chronic disease and a desire to be more environmentally friendly have provoked the food industry to develop new ways to create emulsions. David Julian McClements will assess a variety of advanced emulsion technologies that have been established in recent years along with their potential to improve the health, safety, and sustainability of foods and beverages.