У нас вы можете посмотреть бесплатно CLAY POT OR DUTCH OVEN или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
As more and more people join the exciting addiction, which those of us who are hooked call sourdough bread baking, a common question that often arises is what do I use for baking sourdough bread. Most people fall into one of two camps. Camp one uses a cast iron dutch oven, both the old fashion classic style, as well as the enameled version. Camp two chooses some form of a ceramic pot. In this video I demonstrate using both types, and discuss the results. In all bread baking in this video, I am using my standard 2 loaf recipe. I normally bake two loaves daily, year round. ********************************************************************* 2 LOAF RECIPE -- 70% hydration 900 gr bread flour 600 gr water 200 gr sourdough starter 20 gr salt 450' 30 minutes lid on 400' 15 minutes lid off