У нас вы можете посмотреть бесплатно 家乡的味道之客家美食 客家菜板/ Cai Kueh ; Hakka Traditional Cuisine with Gluten Free Wrapping Skin или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Cai Kueh is commonly found among Hakka communities and we grew up having this for breakfast or morning tea at least once a week. There are a varieties of filling to choose from including Chives with Firm Tofu, Chinese Leek, Jicama with Dried Shrimp and the Pickled Mustard. Eggs were used instead of Firm Tofu in this recipe as I was out of them. Ingredients: Pickled Mustard Version 250g Pickled Mustard 1 Thumbsize Ginger (minced) 150g Pork mince 1tsp Soy Sauce 1/4tsp White Pepper Powder 1tsp Corn Flour 1tsp Sesame Oil 1tbsp Sugar Chives Version A big bunch of Chives (Chopped) A big handful of Dried Shrimps/Prawns 3 Eggs 1tsp Salt 1.5tbsp Oil Wrapping skin 1.5cup Boiling Water 1tsp Salt 1tbsp Cooking oil 250g Rice Flour 60g Tapioca Flour 1/4cup Water Enough oil for brushing ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ingredients: 咸菜/酸菜版 250g 咸菜/酸菜 1 拇指大的姜末 150g 猪绞肉 1tsp 酱油 1/4tsp 白胡椒 1tsp 粟粉 1tsp 芝麻油 1tbsp 白糖 韭菜版 一大把韭菜,切小 一大把虾米 3 鸡蛋 1tsp 盐 1.5tbsp 油 菜板皮 1.5cup 沸水 1tsp 盐 1tbsp 食用油 250g 粘米粉 60g 薯粉 1/4cup 凉水 适量的油来刷菜板 Drone in D by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/...) Source: http://incompetech.com/music/royalty-... Artist: http://incompetech.com/