У нас вы можете посмотреть бесплатно Cooking, Cooling and Reheating Food (HACCP Lesson - Part 07) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
It's important to cook, chill, reheat, and store food at the right temperature in order to maintain its safety. If you work in a Hotels, Restaurants, prepared foods department, or anywhere that makes food, keep an eye on the thermometer. Please follow the below link for your Notes.. https://withhaccp.blogspot.com/2021/0... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Watch HACCP Training Videos, Hotel & Resort operations & Hospitality information. For more Training & Information visit: https://sites.google.com/view/hospita... https://www.blogger.com/profile/00536... Follow us: / silverline4774 / silvercreat / roshanperera4774 Hotel Training | Service Training | Hospitality Training | F&B Training | Hotel Videos | Kitchen Video Courses | Hospitality Video Courses | Stewarding Training Video | Food Poisoning