У нас вы можете посмотреть бесплатно 焖伊面,香喷喷的吸收酱汁的精华,非常入味,味道咸鲜😋❤️Braised noodles, fragrant and absorbing the essence of the sauce или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
马来西亚🇲🇾美食:焖伊面,香喷喷的吸收酱汁的精华,非常入味,味道咸鲜😋❤️ 材料:150克鸡胸肉、6只虾、鱼饼、菜心、蒜末、2颗伊面 腌制肉:1勺料酒、1勺生抽、1勺胡椒粉搅拌均匀备用 调味料:1碗清水、1勺盐、1勺蚝油、1勺麻油、1勺老抽、1勺鸡精、1勺白糖 做法: 1) 锅热油,放入蒜末爆香。加入肉片&虾炒至半熟放入鱼饼继续翻炒,再加入一碗清水 2)加入1勺盐、1勺蚝油、1勺麻油、1勺老抽、1勺鸡精、1勺白糖煮滚。 3)加入伊面2颗,用中火焖至伊面软,再加入菜心,焖2分钟即可出锅。 Malaysian 🇲🇾 : Braised noodles, fragrant and absorbing the essence of the sauce, very tasty, salty and fresh 😋❤️ Ingredients: 150g chicken breast, 6 shrimps, fish cakes, choy sum, minced garlic, 2 noodles Marinated meat: 1 tablespoon of cooking wine, 1 tablespoon of light soy sauce, 1 tablespoon of pepper, stir well and set aside Seasoning: 1 bowl of water, 1 spoon of salt, 1 spoon of oyster sauce, 1 spoon of sesame oil, 1 spoon of soy sauce, 1 spoon of chicken essence, 1 spoon of sugar practice: 1) Heat oil in a pan, add minced garlic and saute. Add the sliced meat & shrimp and stir-fry until half-cooked, add the fish cakes and continue to fry, then add a bowl of water 2) Add 1 spoon of salt, 1 spoon of oyster sauce, 1 spoon of sesame oil, 1 spoon of soy sauce, 1 spoon of chicken essence, 1 spoon of sugar and boil. 3) Add 2 noodles, simmer over medium heat until the noodles are soft, then add the choy sum, simmer for 2 minutes, and it will take out.