• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Best Pierogi Dough скачать в хорошем качестве

Best Pierogi Dough 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Best Pierogi Dough
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Best Pierogi Dough в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Best Pierogi Dough или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Best Pierogi Dough в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Best Pierogi Dough

Ingredients 4 cups flour 500g / 17.5-oz, spoon and leveled, all-purpose flour 1 cup + 2.5 Tbsp. water 280g / 280ml / 10-oz (to weight on a scale) 3 tablespoons butter 1.4 oz./40g, or vegetable oil 1 teaspoon salt Instructions Make the dough: Add the flour and salt into a large bowl, mix together. In a small saucepan, warm the water with butter until they are very hot, but not boiling (temperature should be around 80-85 °C / 176-185 °F, that is when the water starts to move and steam). Pour hot water with butter into the bowl with flour, mix with a wooden spoon until roughly combined. Knead the dough using your hands or with a stand mixer fitted with a hook attachment, for about 5 minutes. A food processor can also be used (fitted with the dough blade). The dough should be smooth, soft, and elastic, it shouldn’t stick to your hands. When you follow the recipe (especially if you weigh the ingredients, instead of using measuring cups), the dough should be perfect, but if for some reason it’s not, add some water if it’s too dry, or a little bit of flour if it’s too wet. If the dough already forms a ball, is relatively smooth, but still tough, it means that it’s not ready, it must be further kneaded until soft and elastic (after resting time it will be even softer). Wrap the kneaded dough in plastic foil (so it doesn’t dry out), leave to rest for about 30 minutes (it will be easy to roll out). Rolling out, stuffing and shaping the pierogi: Divide the dough into 4 parts. Onto a lightly floured surface, roll out thinly the first piece of the dough, to a thickness of approx. 2 mm / 1/16 inch. If the dough is hard to roll out, set it aside for about 5-10 minutes to rest. Use a cup or a pierogi/pastry cutter to cut out rounds. Place one ball of filling / 1 teaspoon of filling on each round. Gather scraps, cover with plastic wrap and set aside. Fold the dough over the filling to create a half-moon shape. Press edges together, sealing and crimping with your fingers. Do not leave any gaps or pierogi may open during cooking. Place the pierogi apart on a towel lightly sprinkled with flour (this is important, they can stick to the board), cover loosely with a kitchen cloth so that they don‘t dry out. Repeat with the remaining dough. Cook the pierogi: Bring a large pot of salted water to a boil. Cook the pierogi in batches (for a 21 cm /8-inch pot I cook about 10-12 dumplings at a time). When they float to the water surface cook them for 1-2 minutes, then remove from the water with a slotted spoon. The cooking time will depend on the thickness of the dough. Drain well and transfer onto a plate. Serve warm, pour over some melted butter. Enjoy! Thank you for all your love and motivation. I really appreciate everything. If you loved the recipe don't forget to LIKE and SHARE. Not subscribed yet, please SUBSCRIBE for more such delicious recipes.

Comments
  • Pierogi Dough Old Recipe 1 год назад
    Pierogi Dough Old Recipe
    Опубликовано: 1 год назад
  • Мой секрет, как приготовить мягкое тесто для вареников 2 года назад
    Мой секрет, как приготовить мягкое тесто для вареников
    Опубликовано: 2 года назад
  • The Best Dough for Pierogi Makers 10 месяцев назад
    The Best Dough for Pierogi Makers
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • How to Make Perfect Pierogi with 3 Different Fillings | Happy Baking with Erin Jeanne McDowell 10 месяцев назад
    How to Make Perfect Pierogi with 3 Different Fillings | Happy Baking with Erin Jeanne McDowell
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • How to Make Pierogi Dough, Hungarian style 15 лет назад
    How to Make Pierogi Dough, Hungarian style
    Опубликовано: 15 лет назад
  • My Mom's Pierogi Dough Recipe With Sour Cream For Soft And Tender Pierogi. Must Watch! 11 месяцев назад
    My Mom's Pierogi Dough Recipe With Sour Cream For Soft And Tender Pierogi. Must Watch!
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Как приготовить вареники — польский шеф-повар 8 лет назад
    Как приготовить вареники — польский шеф-повар
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Blueberry Varenyky / Pierogi 4 года назад
    Blueberry Varenyky / Pierogi
    Опубликовано: 4 года назад
  • БЕРУ КЕФИР ❗️ НАУЧИЛА ВСЕХ ПОДРУГ ГОТОВИТЬ ТАКУЮ ВКУСНЯШКУ! ПОДРРУЖКИ В ВОСТОРГЕ ОТ РЕЗУЛЬТАТ моего 19 часов назад
    БЕРУ КЕФИР ❗️ НАУЧИЛА ВСЕХ ПОДРУГ ГОТОВИТЬ ТАКУЮ ВКУСНЯШКУ! ПОДРРУЖКИ В ВОСТОРГЕ ОТ РЕЗУЛЬТАТ моего
    Опубликовано: 19 часов назад
  • Марта Стюарт готовит вареники по рецепту Биг Марты | Домашнее обучение с Мартой | Еда на каждый день 4 года назад
    Марта Стюарт готовит вареники по рецепту Биг Марты | Домашнее обучение с Мартой | Еда на каждый день
    Опубликовано: 4 года назад
  • Pierogi Dough 4 года назад
    Pierogi Dough
    Опубликовано: 4 года назад
  • Как приготовить лучшие сухари 5 лет назад
    Как приготовить лучшие сухари
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Martha Stewart Makes Pierogi From Big Martha’s Recipe | Homeschool with Martha 5 лет назад
    Martha Stewart Makes Pierogi From Big Martha’s Recipe | Homeschool with Martha
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век  Живи Век Учись! 7 дней назад
    Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись!
    Опубликовано: 7 дней назад
  • EASY PIEROGI DOUGH RECIPE 5 лет назад
    EASY PIEROGI DOUGH RECIPE
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Я никогда не ел таких вкусных картошки! Лучший рецепт картошки! Хрустящая картошка 6 дней назад
    Я никогда не ел таких вкусных картошки! Лучший рецепт картошки! Хрустящая картошка
    Опубликовано: 6 дней назад
  • How to make Pierogi Ruskie - Polish Dumplings 2 года назад
    How to make Pierogi Ruskie - Polish Dumplings
    Опубликовано: 2 года назад
  • Семья итальянцев научила! Быстрая закуска из слоеного теста, которая спасает меня в любой ситуации! 2 года назад
    Семья итальянцев научила! Быстрая закуска из слоеного теста, которая спасает меня в любой ситуации!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Pierogi. Traditional from Poland by Pierogi Joe 4 года назад
    Pierogi. Traditional from Poland by Pierogi Joe
    Опубликовано: 4 года назад
  • Make Pierogi Dough In A Food Processor - A Traditional Polish Food Cooking Recipe 12 лет назад
    Make Pierogi Dough In A Food Processor - A Traditional Polish Food Cooking Recipe
    Опубликовано: 12 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5