У нас вы можете посмотреть бесплатно What differences are there among each types of sugar in Baking? The results of the comparison! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Caster Sugar is widely used in bread recipes (in Japan) , but how do different types of sugar change the texture of the dough and the baking process? We will explain the differences by comparing breads made with the same recipe using six types of sugar. ☆For a detailed explanation of how to effectively use different types of sugar, click here. →https://naokibread.com/sugar_comparison/ 0 Table of Contents 00:22 Types and blending of sugar 01:19 Comparison of dough texture 02:41 Comparison of fermentation 03:17 Comparison of baking 04:28 Taste and aroma (brown sugar) 05:34 Taste and aroma (white sugar, granulated sugar, and warm sugar) 06:18 Taste and aroma (brown sugar) 07:01 Taste and aroma (sugar cane) 0Related Videos • パン作りで砂糖はどんな役割を果たしているのか? • 砂糖の量は好みで決めてはいけません!決める基準は?【パンレシピの作り方】 • 【使い分ける意味ある?】砂糖の種類を変えてパン作り比べてみた結果…