У нас вы можете посмотреть бесплатно Tinkering with Dough Part 4: Emergency Dough или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In Part 4 of the "Tinkering with Dough" session, Chef Leo Spizzirri discusses: What do you do if you run out of dough or have a problem with the dough? Using fresh yeast Frozen dough (5:58) Frozen dough that is sheeted (7:25) Oil in frozen dough (7:38) Also check out: Part 1: Picking the right flour for your dough, impact of fats and salt, and documenting your efforts: • Tinkering with Dough - Part 1: Ferme... Part 2: Water quality and pH, and pH of your dough • Tinkering with Dough Part 2: Water Q... Part 3: Preferments (Biga and Poolish) • Tinkering with Dough Part 3: Preferm... Want to learn more? Check out Chef Leo's website and social media. https://leospizzirri.com Leo's new YouTube channel: The Pizza Garage with Leo Spizzirri / askchefleo / askchefleo