• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

What I Eat in a Day #41 (Vegan/Plant-based) AD | JessBeautician скачать в хорошем качестве

What I Eat in a Day #41 (Vegan/Plant-based) AD | JessBeautician 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
What I Eat in a Day #41 (Vegan/Plant-based) AD | JessBeautician
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: What I Eat in a Day #41 (Vegan/Plant-based) AD | JessBeautician в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно What I Eat in a Day #41 (Vegan/Plant-based) AD | JessBeautician или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон What I Eat in a Day #41 (Vegan/Plant-based) AD | JessBeautician в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



What I Eat in a Day #41 (Vegan/Plant-based) AD | JessBeautician

Get 50% off for 24h then 40% for 1 month at The Matcha Reserve: https://bit.ly/2BBR51z. 10% of sales will be donated to Mino Valley Farm Animal Sanctuary. This video is sponsored by The Matcha Reserve. Mino Valley Farm Sanctuary: http://minovalleyfarmsanctuary.org Instagram:   / minovalleyfarmsanctuary   KITCHENWARE: Spice jars: https://amzn.to/2PaMHdQ* Flat pan: http://bit.ly/2w3Wsni* Pans: http://bit.ly/2Fca968* Large pan: http://bit.ly/2F9W5db* Kettle: http://bit.ly/2I2qbRI* Toaster: http://bit.ly/2GSWmSz* Magimix (Gifted): https://amzn.to/2ylpOib* Vitamix: https://amzn.to/2OAbxbA* Knife (Gifted): https://amzn.to/2P2YHia* Garlic rocker: https://amzn.to/2OyUeYj* Lemon squeezer: https://amzn.to/2CUAmZC* Bowls (Gifted): https://bit.ly/2E3jRMe* Plates (Gifted): https://bit.ly/2I4U5p2* Cutlery: http://bit.ly/2QwO3AR* KeepCup: https://amzn.to/2U2NC39* Table: http://bit.ly/2xkih1z* Chairs: http://bit.ly/2RR3apK* MY SUPPLEMENTS Vitamin B12 Spray: https://amzn.to/2Xira78* Vegan Vitamin D3: https://amzn.to/2DrC1Vd* BREAKFAST - Banana Oat Clusters 1 over-ripe banana 1 cup oats 3 tbsp coconut nectar: https://amzn.to/2GEI63R* Pinch salt Coconut yoghurt, coconut milk Blueberries, pecans Break up the banana into a bowl, then mash. Add in the oats, coconut nectar and salt, mix together well. Mel the coconut oil in a flat pan then add in the banana-oat mixture. Gently toast for around 10 minutes, it will naturally form little clusters. Alternatively, bake for around 20 minutes. Mix the yoghurt and milk together, then serve it with the Banana Oat Clusters, blueberries and pecans. The Matcha Reserve Vanilla Matcha 1 cup Oatly Barista SNACK - Rice cake with hummus, cucumber ribbons, hemp, pumpkin and sunflower seeds LUNCH - Almond, Sun-dried Tomato & Black Olive Pesto Pasta 1/3 cup almonds 1/3 cup sun-dried tomatoes 1/3 cup black olives 1/3 cup fresh basil 2 garlic cloves Juice 1/2 lemon 2 tbsp nutritional yeast: https://amzn.to/2SjxqOd* 1 tsp capers 1/4 tsp chilli flakes Salt & pepper Wholewheat penne Add all ingredients to a food processor and blend until a paste forms. Cook the pasta until al dente, drain then add in the pesto. Stir until it's well coated, then serve with fresh basil. Any remaining pesto can be stored in an airtight container in the fridge and used within 3 days Rhythm Sweet n Salty Almond Chocolate Bar: https://amzn.to/2HZDDtF* DINNER - Creamy Veg & Chickpea Stew and Cauli-Rice (Serves 4) 1 aubergine 1 tbsp oil 1 tsp mustard seeds 1 white onion 3 cloves garlic Pinch cayenne 1/2 tsp chilli flakes 1 tsp cumin 1 tsp coriander 1 tsp paprika 2 tbsp harissa paste: https://amzn.to/2HKOHec* 1 tbsp tomato puree 1 courgette 1 red pepper 1 green pepper 150g tenderstem broccoli 1 can chickpeas 1 tin chopped tomatoes 1 can coconut milk: https://amzn.to/2DOfKQC* Handful fresh coriander, chopped Salt & pepper 1 cauliflower Coconut yoghurt, extra coriander Preheat the oven to 180 degrees celsius. Half the aubergine then slice each half, place on a baking sheet, brush one side with oil then turn and brush the other side. Roast in the oven on one side for around 15 minutes. Add the oil to a large pan on a medium heat, then add the mustard seeds and leave them until they begin to pop. Slice the onion and mince the garlic, add those in then cook it off for around a minute. Add the spices and mix those through well, then at this point, turn the aubergine slices over onto the other side. Next, to the pan add in the harissa and tomato puree, stir those through then allow it to continue cooking whilst then slicing up the courgette. Add that to the pan, chop the peppers, add those in too and stir again. Remove the aubergine from the oven and add that to the pan with the broccoli and chickpeas. Stir, then add in the chopped tomatoes, coconut milk, fresh coriander and season. Stir well then bring it up to a gentle boil before moving it to a low heat to simmer. Meanwhile, cut a head of cauliflower into florets, steam those for around 10 minutes, then grate the steamed cauliflower in a food processor. Plate the cauliflower rice, then add stew on top. Finish with coconut yoghurt and fresh coriander over the top. DESSERT - Blueberry Chocolate Pot Handful blueberries 6 small squares dark chocolate Add the blueberries and chocolate to a ramekin, then microwave for 20 seconds. I’M WEARING: Top: http://bit.ly/2UtUypD* Necklace: http://bit.ly/2DNGq5f* Bracelet: http://bit.ly/2NlrcXn* Ring: http://bit.ly/2Lzx1Py* Nails: ‘Ballerina’ (Gifted) 30% off with code ‘JessB30’ here: https://bit.ly/2OccRAw (Gifted) Some of the products mentioned are gifted items from a brand or PR, however, it is my own choice whether or not they are featured and my opinions are always 100% honest. Affiliate Links Some links may be affiliate links and are marked with ‘*’, which means I might receive a small commission from any items purchased through these links.

Comments
  • What I Eat in a Day #42 (Vegan/Plant-based) | JessBeautician 6 лет назад
    What I Eat in a Day #42 (Vegan/Plant-based) | JessBeautician
    Опубликовано: 6 лет назад
  • What I Eat in a Day #74 | DITL & Morning Routine (JessBeautician) AD 4 месяца назад
    What I Eat in a Day #74 | DITL & Morning Routine (JessBeautician) AD
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Что я ем за день #40 (веганская/растительная) РЕКЛАМА | JessBeautician 6 лет назад
    Что я ем за день #40 (веганская/растительная) РЕКЛАМА | JessBeautician
    Опубликовано: 6 лет назад
  • #77 Идеи для праздничных нарядов в 60 лет | Вдохновение из секонд-хенда 1 день назад
    #77 Идеи для праздничных нарядов в 60 лет | Вдохновение из секонд-хенда
    Опубликовано: 1 день назад
  • What I Eat in a Day #44 (Vegan/Plant-based) AD | JessBeautician 6 лет назад
    What I Eat in a Day #44 (Vegan/Plant-based) AD | JessBeautician
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Флоренция перед Рождеством. Прогулка по вечернему городу 5 часов назад
    Флоренция перед Рождеством. Прогулка по вечернему городу
    Опубликовано: 5 часов назад
  • My $30K Swedish House: Before & After Four Years 3 дня назад
    My $30K Swedish House: Before & After Four Years
    Опубликовано: 3 дня назад
  • ТАКОГО МЕДОВИКА ВЫ ЕЩЕ НЕ ПРОБОВАЛИ! Невероятно нежный, сочный, с изюминкой! 4 часа назад
    ТАКОГО МЕДОВИКА ВЫ ЕЩЕ НЕ ПРОБОВАЛИ! Невероятно нежный, сочный, с изюминкой!
    Опубликовано: 4 часа назад
  • What I Eat in a Day #25 (Vegan/Plant-based) 2018 | JessBeautician AD 7 лет назад
    What I Eat in a Day #25 (Vegan/Plant-based) 2018 | JessBeautician AD
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Ученые переписали историю одомашнивания кошачьих Трансляция закончилась 10 дней назад
    Ученые переписали историю одомашнивания кошачьих
    Опубликовано: Трансляция закончилась 10 дней назад
  • Рецепты из шкафа (блюда для карантина) Веганские | JessBeautician 5 лет назад
    Рецепты из шкафа (блюда для карантина) Веганские | JessBeautician
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Что я ем за день (веганский) #76 | JessBeautician AD 11 дней назад
    Что я ем за день (веганский) #76 | JessBeautician AD
    Опубликовано: 11 дней назад
  • 20 Вещей, которые я НИКОГДА не сделаю как врач! 3 недели назад
    20 Вещей, которые я НИКОГДА не сделаю как врач!
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Я выращивал картофель в бумажных пакетах из супермаркета — вот что из этого получилось 2 недели назад
    Я выращивал картофель в бумажных пакетах из супермаркета — вот что из этого получилось
    Опубликовано: 2 недели назад
  • 15 повседневных французских привычек, которые поражают американцев. 8 дней назад
    15 повседневных французских привычек, которые поражают американцев.
    Опубликовано: 8 дней назад
  • Почему творог - идеальный продукт: суперфуд для мозга и роста мышц 2 недели назад
    Почему творог - идеальный продукт: суперфуд для мозга и роста мышц
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Просто кофе! Листья орхидеи мгновенно укореняются от основания и цветут круглый год. 13 дней назад
    Просто кофе! Листья орхидеи мгновенно укореняются от основания и цветут круглый год.
    Опубликовано: 13 дней назад
  • What I Eat in a Day #51 (Vegan) | JessBeautician 5 лет назад
    What I Eat in a Day #51 (Vegan) | JessBeautician
    Опубликовано: 5 лет назад
  • ОЛИВЬЕ / СЕКРЕТ СОЧНОГО И РАССЫПЧАТОГО САЛАТА/ ПОД БОЙ КУРАНТОВ С БОКАЛОМ ШАМПАНСКОГО 3 дня назад
    ОЛИВЬЕ / СЕКРЕТ СОЧНОГО И РАССЫПЧАТОГО САЛАТА/ ПОД БОЙ КУРАНТОВ С БОКАЛОМ ШАМПАНСКОГО
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Что я ем за день (веганский) #75 | JessBeautician 1 месяц назад
    Что я ем за день (веганский) #75 | JessBeautician
    Опубликовано: 1 месяц назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5