У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Old Fashioned Gingerbread Cake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
A classic gingerbread cake recipe. This old fashioned recipe make a moist, airy cake that's great for snacking and is delicious with a brown sugar or chocolate sauce. Easy to make and works every time. Old Fashioned Gingerbread •2 cups flour •1 ½ teaspoon baking soda •½ teaspoon salt •½ cup sugar •1 teaspoon ginger •1 teaspoon cinnamon •½ cup soft butter •¾ cup Crosby’s Fancy Molasses •1 egg •1 cup boiling water 1.Grease and flour an 8”x8” square pan (or line the pan with parchment paper.) 2.Sift together dry ingredients in a large bowl. 3.Add the butter, molasses and egg and beat for two minutes or 300 strokes by hand. (This is a very old recipe…it actually says that.) 4.Add the boiling water. 5.Beat for another two minutes and turn into prepared pan. 6.Bake at 350 for 50-55 minutes, or until cake springs back when lightly touched.