У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make a Perfect 3-Layer Mousse Cake | Raspberry & White Chocolate или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🍏 Instagram / sundaybakingchannel 🍓 Subscribe https://bit.ly/2HJPNYe 🍒 Email [email protected] 🍑 Music https://www.epidemicsound.com/referra... 3-layer mousse cake Raspberry gelee 1/2 Gelatin sheet (1g) Raspberry puree 70g Sugar 15g Raspberry mousse Raspberry puree 65g Sugar 15g 1 Gelatin sheet (2g) Heavy cream 35% 70g Chocolate sponge 1 Egg yolk 20g Honey 7g 1 Egg White 30g Sugar 15g Cake flour 12g Cocoa powder 5g Canola oil 6g (Vegetable oil, Grapeseed oil also good) Bake at 350°F for 7-8 minutes (Baking time may vary depending on your oven and the size of the sponge. I used a convection oven, Unox) White chocolate mousse Milk 60g 1 Gelatin sheet (2g) White chocolate 90g (Cacao Barry Zephyr) Heavy cream 35% 125g Tempered white chocolate for decorations