У нас вы можете посмотреть бесплатно 歐式麵包做法 (外酥內軟版)【麵包做法#3】Artisan Bread Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
歐式麵包做法:如何自己在家製作外酥內軟又牽絲的葡萄乾核桃歐式麵包食譜。誰說健康與美味不能兼顧呢? Artisan Bread Recipe: How to Make Yummy and Easy Walnut Raisin Artisan Bread 歐式麵包常常不是太硬、韌性太強(對牙齒是一大考驗),要不然就是太軟、失去了歐包的特色。想做出外酥內軟版的歐式麵包嗎?參照我們的食譜跟著做就行了。 詳盡圖文版食譜可參閱以下連結 ------ https://cooking23s.blogspot.tw/2018/0... 如果覺得影片速度太快,可點擊 YouTube 觀看螢幕上的速度設定,即可調整放慢影片播放速度。 Artisan bread is usually either too chewy or too soft. But then, our version of artisan bread is crisp outside and soft inside. You'll definitely like it. Just hit the following link for the detailed recipe article --- https://cooking23s.blogspot.tw/2018/0... 猜測您也會喜歡: Guess you also like: 紅豆麵包做法 How to Make Red Bean Buns (Anpan) • 紅豆麵包做法 (低溫中種法)【麵包做法#9】 丹麥吐司做法 How to Make Danish Loaf • 丹麥吐司做法【麵包做法#8】 菠蘿麵包做法 How to Make Taiwanese Pineapple Buns • 菠蘿麵包做法 (臺式原味與鹹奶油口味)【無泡打粉】【麵包做法#7】 木材麵包做法 How to Make Taiwanese Wood Bread • 木材麵包做法 (免壓麵機)【麵包做法#6】 吐司做法 How to Make Sandwich Bread • 全麥吐司做法 (免麵包機)【麵包做法#5】How to Make Whol... 羅宋麵包做法 How to Make Taiwan's "Russian" Bread • 羅宋麵包做法【麵包做法#4】Taiwan's "Russian" Brea... #有牽絲畫面 #低溫發酵 #CrispAndSoft 想免費獲得更多美食食譜,現在就訂閱並開啟小鈴鐺。有任何問題,歡迎在底下留言。支持我,請按「讚」、「分享」、「超級感謝」。 Subscribe and hit the notification bell now to see more gourmet cooking tutorials for free. Leave a comment if you have any questions. Hit the "like" and "share" buttons to show your support. 美食二三事 Cooking23s https://cooking23s.blogspot.com 追蹤最新消息 Follow ➞ YouTube / cooking23s ➞ IG / cooking23s ➞ FB / cooking23s