У нас вы можете посмотреть бесплатно No one will believe me if I say I made this curry in 10 minutes. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients] (1 to 2 servings) 300cc water 1/2 onion 1/2 carrot 120 g thinly sliced pork belly 1 clove garlic 1 piece of ginger 1 tablespoon chicken broth 1 teaspoon soy bean sauce 1 tablespoon curry powder Sugar 1 1/2 tbsp. 1 tbsp soy sauce 1 tablespoon oyster sauce katakuriko (potato starch) 1 tablespoon fukujinzuke (pickled radish) Chinese pickles raayu (Chinese red chili oil) Recipe 1) Thinly slice carrots and onions. Finely chop garlic and ginger. If meat is large, cut into bite-sized pieces. 2) Put about 1 tablespoon of sesame oil in a frying pan and lightly saute garlic and ginger to bring out their aroma. 3) Increase heat and stir-fry pork belly and vegetables. (3) Increase the heat and stir-fry the pork belly and vegetables. Add water, chicken stock, sugar, soy sauce, and Worcestershire sauce. (5) Simmer for about 2 minutes, then thicken with potato starch and serve. When letting the curry rest, heat it thoroughly to bind the water and potato starch. If not, it will separate over time. Tools used in the video The other cooking utensils used in the video are listed in ROOM. [INSTAGRAM / kiwamimeshi Twitter / kiwamimeshi Monja (dog)'s channel is here / monja_diary