У нас вы можете посмотреть бесплатно 香蕉叶糍粑食谱 | 如何用新鲜蕉叶,蒸出软软糯糯的糕点 | Banana Leaf Glutinous Rice Cake Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
讲真,这糕点好好吃!你吃过吗?突然想吃,于是就做了。浓浓的香蕉叶清香包裹着糯米团,再加上红豆,软软糯糯的口感还能拉丝,甜度刚刚好,真是小时候的味道! Honestly, these kueh are so delicious! Have you tried them? Suddenly craving them, so I made them. The strong fragrance of banana leaves wraps around the glutinous rice balls, along with red beans. They are soft and chewy, and even stretchy, with just the right amount of sweetness. It's the taste of childhood! ▶️ Ingredients 材料: 150g Glutinous rice flour 糯米粉 50g Rice flour粘米粉 40g Brown sugar 红糖 150ml Water 清水 Red beans 红豆 Banana leaves 香蕉叶 ——————————————————— (Bonus Recipe) 椰糖红豆钵仔糕 Palm Sugar Red Bean Bowl Cake • Palm Sugar Red Bean Bowl Cake | 椰糖红豆钵仔糕 ▶️ Ingredients 材料: 60g Rice flour 粘米粉 10g Tapioca starch 木薯粉 65ml Water 清水 50g Palm sugar 椰糖 Pandan leave 班兰叶 120ml Water 清水 Canned red beans 罐头红豆 ——————————————————— 喜欢的朋友,别忘了点赞 请与您的朋友分享此视频 加订阅点击小铃铛🔔 这样你就不会错过我的任何新视频! If you like this video, please don't forget to click 'like', share, SUBSCRIBE and turn on the notification button 🔔 so you won't miss any of my new videos! / @travelfoodtech