У нас вы можете посмотреть бесплатно Chicken and Seafood Crispy Pan Fried chow mein noodle. Hong Kong Style или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Here is a very popular cooking, that most Hong Kong People ordered in an authentic Chinese restaurant. So tasty that you need to soak those crispy pan fried noodle with the generous amount of sauce, under those noodle. Enjoy. Below. are the list of Ingredients. Thru the courtesy of Mr. Michael Taylor. Who type those list . So , we can conveniently COPY-PASTE-PRINT the list. List of Ingredients: **created by HAPPY WOK ** 16 oz. egg chow mein noodle (makes 2 plates) 1 boneless, skinless chicken thigh, diced 3 oz. scallops 3 oz. shrimp 3 oz. squids 3 oz. cod fillet Marinade 1 tsp. rice wine ½ tsp. salt & pepper cooking oil, as needed 2 Tbs. ginger, minced 2 Tbs. garlic, minced 2 oz. celery 2 oz. carrot 2 oz. napa cabbage 2 oz. green snow pea 2 Tbs. rice wine for drizzling Premix sauce (increase by 50% if like more sauce) 1 cup chicken broth 2 Tbs. oyster sauce 1 Tbs. sesame oil ½ tsp. white sugar 2 tsp. corn starch