• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

手工水晶蝦餃 | 自制水晶虾饺 | Crystal Steamed Shrimp Dumplings | Har Gow | Steamed Prawns Dumplings [廣東話 cc Eng] скачать в хорошем качестве

手工水晶蝦餃 | 自制水晶虾饺 | Crystal Steamed Shrimp Dumplings | Har Gow | Steamed Prawns Dumplings [廣東話 cc Eng] 3 years ago

har gow

dim sum

shrimp dumpling

yum cha

har gow recipe

crystal dumplings

har gow shrimp dumplings

har gow dough recipe

har gow wrapper recipe

har gow dumpling

har gow skin recipe

har gow folding

dim sum recipe

har gow wrapping

har gow crystal skin

shrimp dumplings recipe easy

shrimp dumpling recipe

shrimp dumplings

shrimp har gow recipe

prawn har gow recipe

har gow recipe rice flour

crystal clear dumplings recipe

steamed crystal dumplings

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
手工水晶蝦餃 | 自制水晶虾饺 | Crystal Steamed Shrimp Dumplings | Har Gow | Steamed Prawns Dumplings [廣東話 cc Eng]
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 手工水晶蝦餃 | 自制水晶虾饺 | Crystal Steamed Shrimp Dumplings | Har Gow | Steamed Prawns Dumplings [廣東話 cc Eng] в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 手工水晶蝦餃 | 自制水晶虾饺 | Crystal Steamed Shrimp Dumplings | Har Gow | Steamed Prawns Dumplings [廣東話 cc Eng] или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 手工水晶蝦餃 | 自制水晶虾饺 | Crystal Steamed Shrimp Dumplings | Har Gow | Steamed Prawns Dumplings [廣東話 cc Eng] в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



手工水晶蝦餃 | 自制水晶虾饺 | Crystal Steamed Shrimp Dumplings | Har Gow | Steamed Prawns Dumplings [廣東話 cc Eng]

[Ingredients] Shrimps (Prawns) 200g Bamboo Shoots 40g Fat Pork 20g Starch 1tsp Pepper ½tsp Sugar 1tsp Chicken Bouillon (appropriate amount) Lard 1tbsp Sesame Oil 1 tsp Wheat Starch 90g Tapioca Flour 60g Boiling Water 170ml 00:00 Introduction [Steps] 00:12 How To Prepare The Prawns Peel the prawn shells and pick out the prawn intestines Rinse the prawns with water and a tablespoon of starch, pad dry them 00:50 How To Prepare The Prawn Filling Dice the prawns, add half a teaspoon of salt, stir it until it becomes gummy Use 1 teaspoon starch, ½ teaspoon pepper, 1 teaspoon sugar and some chicken bouillon, mix well 01:37 How To Prepare The Fatty Pork And Bamboo Shoot Dice the fatty pork Dice the bamboo shoots and boiled for a minute or two to remove the stench Mix the prawns, bamboo shoots and fatty pork, add a tablespoon of lard and a teaspoon of sesame oil 02:36 How To Make Shrimp Dumpling Skins Mix the wheat flour, tapioca flour and boiling water Set aside for ten minutes to cool, wait until it is not too hot and knead into a dough Cover it with a cloth and let it sit for ten minutes 03:48 How To Mold The Shrimp Dumpling Skins Cut it up into about 10 grams each Press each piece into the dumpling skin 04:44 How To Wrap The Shrimp Dumplings After wrapping the dumpling filling, steam for 4 minutes on high heat Done [材料] 蝦 200 克 竹筍 40 克 肥豬肉 20 克 生粉一茶匙 胡椒粉半茶匙 糖一茶匙 雞粉(適量) 豬油一湯匙 蔴油一茶匙 澄粉 90 克 木薯粉 60 克 開水 170 毫升 [做法] 處理蝦 剝蝦殼,把蝦腸挑出 用水和一湯匙生粉洗淨蝦肉,印乾 處理蝦肉粒 蝦肉切粒,下半茶匙鹽, 把它打到起膠 用一茶匙生粉,半茶匙胡椒粉,一茶匙糖和適量的雞粉,撈勻調味 處理肥豬肉和竹筍 肥豬肉切粒,隨意剁一下 竹筍切粒,灼水一兩分鐘把味辟走 撈勻蝦,竹筍和肥豬肉,加一湯匙豬油和一茶匙蔴油 如何製作蝦餃皮 把澄粉,木薯粉和開水撈勻 擱在一邊十分鐘晾涼,等到不太熱便搓成麵團 用布把它蓋住讓它靜置十分鐘 如何壓蝦餃皮 把它切開,每塊大概 10 克 把每塊壓成蝦餃皮 如何包蝦餃 包上蝦餃餡後用大火蒸四分鐘 ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ 我們叫做 Go Chopsticks 因為 筷子是一對的,代表我們同心為你帶來美食 而 Go 就是不局限於語言,地域,文化,而是用行動到各地探索美食 如果對您有幫助,請給我們一個鼓勵 👍 每一個讚都是我們持續創作的動力 ❤️ ▼ 還有哪些值得一看的節目 ?▼ 【娘惹米暹】10分鐘完全學會乾炒和湯粉版的不同做法!    • 馬來西亞【娘惹米暹】10分鐘完全學會乾炒和湯粉版的不同做法! #EngCC   【多士爐燒肉】反覆實驗後我們整理出六個重點,令家用多士爐也能做到燒味店的水準!    • 【多士爐燒肉】反覆實驗後我們整理出六個重點,令家用多士爐也能做到燒味店的水準! #E...   全素【佛缽飄香宮保杏鮑菇丁】芋頭圈要炸得好看又好吃一定要用這個竅門!    • 全素【佛缽飄香宮保杏鮑菇丁】芋頭圈要炸得好看又好吃一定要用這個竅門! #EngCC   【馬來西亞叻沙咖哩麵】湯底跟新加坡叻沙只有多一樣材料,但煮出來的效果完全不同,快看這條視頻了解它特別的風味!    • 【馬來西亞叻沙咖哩麵】湯底跟新加坡叻沙只有多一樣材料,但煮出來的效果完全不同,快看這...   檳城亞依淡巴刹【亞參叻沙】遠近馳名了66年,還是在疫情中關店了。快把這個食譜收藏起來!    • 檳城亞依淡巴刹【亞參叻沙】遠近馳名了66年,還是在疫情中關店了。快把這個食譜收藏起來...   兩種煮法整新加坡名菜【蝦醬雞翼】,邊個方便?邊個好食?    • 兩種煮法整新加坡名菜【蝦醬雞翼】,邊個方便?邊個好食? #EngCC   南乳雞翼超香口,腐乳南乳和蒜頭;皮酥骨嫩憑翻炸,食到仔仔舔手手    • 南乳雞翼超香口,腐乳南乳和蒜頭;皮酥骨嫩憑翻炸,食到仔仔舔手手   【木瓜鱼湯】催奶强,增加免疫命久长;小孩多飲亦有益,一家健康喜洋洋    • 【木瓜鱼湯】催奶强,增加免疫命久长;小孩多飲亦有益,一家健康喜洋洋  

Comments
  • 你想知道酒楼做虾饺放多少味精吗?怎样做虾才能Q 弹吗?全部按酒楼做法的规格分享给大家!How to make Har Gow. 3 years ago
    你想知道酒楼做虾饺放多少味精吗?怎样做虾才能Q 弹吗?全部按酒楼做法的规格分享给大家!How to make Har Gow.
    Опубликовано: 3 years ago
    323981
  • [English Sub] Steamed Shrimp and Watercress Dumpling | Dim Sum 101 3 years ago
    [English Sub] Steamed Shrimp and Watercress Dumpling | Dim Sum 101
    Опубликовано: 3 years ago
    95066
  • 港式飲茶店熱賣的水晶蝦餃、粉皮比例很重要、在家也能輕鬆完成 3 months ago
    港式飲茶店熱賣的水晶蝦餃、粉皮比例很重要、在家也能輕鬆完成
    Опубликовано: 3 months ago
    23656
  • Best Homemade Dumpling - Better Than Takeout (Dim Sum) 2 years ago
    Best Homemade Dumpling - Better Than Takeout (Dim Sum)
    Опубликовано: 2 years ago
    4632094
  • Hainanese Chicken Rice | How to broil & cut chicken, make broth, 2 dipping sauce at home 4 months ago
    Hainanese Chicken Rice | How to broil & cut chicken, make broth, 2 dipping sauce at home
    Опубликовано: 4 months ago
    8289
  • State Banquet Master Chef - Har Gow (Shrimp Dumpling). Classical Dim Sum. 4 years ago
    State Banquet Master Chef - Har Gow (Shrimp Dumpling). Classical Dim Sum.
    Опубликовано: 4 years ago
    392678
  • 零失败【梅菜扣肉】肥而不腻, 软糯入味, 咸香四溢 | 教你做一道正宗的梅菜扣肉,让你在家也能吃到大酒店的味道 [广东话cc Eng Sub ] #客家菜#家常菜#客家人 1 year ago
    零失败【梅菜扣肉】肥而不腻, 软糯入味, 咸香四溢 | 教你做一道正宗的梅菜扣肉,让你在家也能吃到大酒店的味道 [广东话cc Eng Sub ] #客家菜#家常菜#客家人
    Опубликовано: 1 year ago
    4651
  • 老師傅教你做【水晶蝦餃】,透過皮就能看到裡麵粉紅色的蝦餡,王老師做的水晶蝦餃,真透亮 4 years ago
    老師傅教你做【水晶蝦餃】,透過皮就能看到裡麵粉紅色的蝦餡,王老師做的水晶蝦餃,真透亮
    Опубликовано: 4 years ago
    78148
  • 煮題COOK 2|米紙餃得掂 米紙蝦餃冰花皮|第41集|米紙 | 冰花皮 | 蝦餃 | 煮題COOK |食譜|張錦祥 |Ricky Cheung |余健志|Jacky Yu | HOYTV|HOY77 1 year ago
    煮題COOK 2|米紙餃得掂 米紙蝦餃冰花皮|第41集|米紙 | 冰花皮 | 蝦餃 | 煮題COOK |食譜|張錦祥 |Ricky Cheung |余健志|Jacky Yu | HOYTV|HOY77
    Опубликовано: 1 year ago
    374796
  • Kaya Bun 古早味咖椰面包,一口咬回童年 | 咖椰包 | 咖央包 [广东话 cc Eng Sub] #南洋风味 #美食教程 #星马料理 1 year ago
    Kaya Bun 古早味咖椰面包,一口咬回童年 | 咖椰包 | 咖央包 [广东话 cc Eng Sub] #南洋风味 #美食教程 #星马料理
    Опубликовано: 1 year ago
    2910

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5