• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

芽菇焖花肉 Braised Pork Belly with Bud Mushroom скачать в хорошем качестве

芽菇焖花肉 Braised Pork Belly with Bud Mushroom 7 years ago

芽菇食谱

焖花肉

花肉焖木耳

焖猪肉的做法

木耳花肉

芽菇 做法

braised pork belly

braised pork belly with mushrooms

焖花肉食谱

焖猪肉

braised pork recipe

pork belly recipe

pork belly stew

pork belly steak recipes

braised pork belly recipe

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
芽菇焖花肉 Braised Pork Belly with Bud Mushroom
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 芽菇焖花肉 Braised Pork Belly with Bud Mushroom в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 芽菇焖花肉 Braised Pork Belly with Bud Mushroom или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 芽菇焖花肉 Braised Pork Belly with Bud Mushroom в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



芽菇焖花肉 Braised Pork Belly with Bud Mushroom

煮这菜要注意哦,南乳已经是咸的,如果要下盐,请先试味!不然,过咸就坏了整锅菜。。。 分量:4-5人份 需时:45 分钟 材料: 芽菇仔 - 250克 五花肉 - 500克 (连皮切块) 木耳 - 50克 (5朵) 蒜头 - 5瓣(剁碎) 油 - 1汤匙 生菜 - 1棵* 调味料: 南乳 - 2块 南乳汁 - 2汤匙 准备功夫: 1. 把芽菇仔洗净,去皮,稍微拍裂 2. 把木耳浸软,去硬蒂,切小片 做法: 1. 烧热锅下油,加入蒜头,爆香 2. 加入五花肉 ,炒至肉呈金黄色 3. 下南乳和南乳汁,木耳,芽菇仔炒匀 4. 加入水,搅匀煮沸,加盖,转中小火焖30分钟 5. 上桌,完成 小提示:配与生菜吃这道菜,口感更佳 There is another way of eating this dish by wrapping it with lettuce Portion: 4-5 pax Time required: 45 minutes Ingredients: 250g bud mushroom 500g pork belly (cut it with skin attached) 50g black fungus 5 cloves of garlic (mince it) 1 tbsp oil 1 lettuce* Seasoning: 2 fermented red bean curd 2 tbsp fermented red bean curd sauce Preparations: 1. Remove skin of bud mushroom, wash it and flatten slightly 2. Soak black fungus in water, cut into small slices Steps: 1. Heat the wok with oil, add in garlic and saute 2. Add in pork belly, fry until it turns golden brown 3. Add in fermented red bean curd and sauce, black fungus, bud mushroom and fry evenly 4. Add in water, stir evenly and bring to boil, cover with lid and switch to medium-low heat for 30 minutes 5. It’s done! Tips: There is another way of eating this dish by wrapping it with lettuce Shenyang Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License http://creativecommons.org/licenses/b... #南洋风味家常菜单 #新年年菜 #nanyangkitchen Visit our website for more recipe: https://www.nanyangkitchen.co/ Like us on FB:   / nanyangkitchen.co   Follow us on IG:   / nanyangkitchen.co   Subscribe to our YT channel:    / nanyangkitchen  

Comments
  • 梅菜扣肉 入口即化 (详细做法步骤)Braised Pork Belly with Preserved Vegetables 3 years ago
    梅菜扣肉 入口即化 (详细做法步骤)Braised Pork Belly with Preserved Vegetables
    Опубликовано: 3 years ago
    2278028
  • 简易年菜,腊肠芽菇焖鸡 Braised Chicken With Chinese Sausage 3 years ago
    简易年菜,腊肠芽菇焖鸡 Braised Chicken With Chinese Sausage
    Опубликовано: 3 years ago
    341910
  • Braised Pork Belly with Lotus Root 南乳莲藕焖五花肉花生,好吃营养颜值高,比肉还香,是最好的下饭菜 4 years ago
    Braised Pork Belly with Lotus Root 南乳莲藕焖五花肉花生,好吃营养颜值高,比肉还香,是最好的下饭菜
    Опубликовано: 4 years ago
    558168
  • 【梅菜扣肉】团圆饭少不了的扣肉,吃了蒸蒸日上! | Braised Pork with Preserved Vegetables 2 years ago
    【梅菜扣肉】团圆饭少不了的扣肉,吃了蒸蒸日上! | Braised Pork with Preserved Vegetables
    Опубликовано: 2 years ago
    820659
  • 炆冬菇  |  焖冬菇只要加了这秘密食材,口味立即变得美味极致…  |  CNY Braised Shiitake Mushrooms 1 year ago
    炆冬菇 | 焖冬菇只要加了这秘密食材,口味立即变得美味极致… | CNY Braised Shiitake Mushrooms
    Опубликовано: 1 year ago
    178578
  • 茨菇燜豬肉    Stewed Pork with Arrowheads 3 years ago
    茨菇燜豬肉 Stewed Pork with Arrowheads
    Опубликовано: 3 years ago
    26065
  • Healthy and SO DELICIOUS! A new way to cook salmon that you will love! 6 months ago
    Healthy and SO DELICIOUS! A new way to cook salmon that you will love!
    Опубликовано: 6 months ago
    4512815
  • 〈職人吹水〉好邪惡好味道 /五花腩簡單易做/ 竅門 五杯汁紅燒肉/ 最少食四碗 碗飯 3 years ago
    〈職人吹水〉好邪惡好味道 /五花腩簡單易做/ 竅門 五杯汁紅燒肉/ 最少食四碗 碗飯
    Опубликовано: 3 years ago
    582535
  • 客家木耳焖炸肉 Hakka Braised Pork Belly with Black Fungus 3 years ago
    客家木耳焖炸肉 Hakka Braised Pork Belly with Black Fungus
    Опубликовано: 3 years ago
    90508
  • The chicken legs are so fragrant and delicious like this! It’s really delicious! 1 year ago
    The chicken legs are so fragrant and delicious like this! It’s really delicious!
    Опубликовано: 1 year ago
    857036

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5