У нас вы можете посмотреть бесплатно Culatello Ham: How Michelin Chef Massimo Spigaroli Makes the Most Precious Italian Cured Meat или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Massimo Spigaroli, from Antica Corte Pallavicina, Michelin star restaurant in Parma, takes us to discover an ancient ritual, in wich a fine pig, the cold, salt, garlic and red wine give life to the most precious Italian ham, the Culatello*. In collaboration with Berkel https://www.theberkelworld.com/en This episode was filmed on the occasion of Pig Full Immersion, a butchery laboratory with the students of the ITS Accademia Symposium. 0:49 Tipologia di maiali/Breeds of pigs 2:48 Pulizia della coscia di maiale (prosciutto)/Pig leg cleaning (ham) 3:53 Il taglio del culatello/The cut of the culatello ham 5:32 Marinatura e salatura della carne/Marinating and salting of the meat 9:00 Legatura del culatello/Binding of the culatello 9:54 Stagionatura/Curing 10:38 Culatello e Torta o gnocco fritti/Culatello and cake or fried dumplings Watch also "Lasagne in an Emilian Michelin restaurant with Massimo Spigaroli": • Le lasagne in un ristorante Michelin ... Discover our new book "Pasta": https://shop.vertical.it/en/products/... Visit: http://italiasquisita.net/ Shop: https://shop.vertical.it/ Follow us on: / 147031685608 / italiasquisita / italiasquisita Contact us: [email protected]