• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Culatello Ham: How Michelin Chef Massimo Spigaroli Makes the Most Precious Italian Cured Meat скачать в хорошем качестве

Culatello Ham: How Michelin Chef Massimo Spigaroli Makes the Most Precious Italian Cured Meat 2 years ago

culatello ham

culatello prosciutto

spigaroli culatelli

how to make ham culatello

chef michelin makes cured meat culatello

antica corte pallavicina

massimo spigaroli insaccati

salumi italiani

ristorante Michelin emiliano

lasagne

italiasquisita

berkel

torta fritta

gnocco fritto

crescentine

parma prosciutto

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Culatello Ham: How Michelin Chef Massimo Spigaroli Makes the Most Precious Italian Cured Meat
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Culatello Ham: How Michelin Chef Massimo Spigaroli Makes the Most Precious Italian Cured Meat в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Culatello Ham: How Michelin Chef Massimo Spigaroli Makes the Most Precious Italian Cured Meat или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Culatello Ham: How Michelin Chef Massimo Spigaroli Makes the Most Precious Italian Cured Meat в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Culatello Ham: How Michelin Chef Massimo Spigaroli Makes the Most Precious Italian Cured Meat

Massimo Spigaroli, from Antica Corte Pallavicina, Michelin star restaurant in Parma, takes us to discover an ancient ritual, in wich a fine pig, the cold, salt, garlic and red wine give life to the most precious Italian ham, the Culatello*. In collaboration with Berkel https://www.theberkelworld.com/en This episode was filmed on the occasion of Pig Full Immersion, a butchery laboratory with the students of the ITS Accademia Symposium. 0:49 Tipologia di maiali/Breeds of pigs 2:48 Pulizia della coscia di maiale (prosciutto)/Pig leg cleaning (ham) 3:53 Il taglio del culatello/The cut of the culatello ham 5:32 Marinatura e salatura della carne/Marinating and salting of the meat 9:00 Legatura del culatello/Binding of the culatello 9:54 Stagionatura/Curing 10:38 Culatello e Torta o gnocco fritti/Culatello and cake or fried dumplings Watch also "Lasagne in an Emilian Michelin restaurant with Massimo Spigaroli":    • Le lasagne in un ristorante Michelin emili...   Discover our new book "Pasta": https://shop.vertical.it/en/products/... Visit: http://italiasquisita.net/ Shop: https://shop.vertical.it/ Follow us on:   / 147031685608     / italiasquisita     / italiasquisita   Contact us: [email protected]

Comments
  • Владимирович, наше ядерное оружие... ТАКОЕ ЖЕ ДРЕВНЕЕ КАК И Я 14 hours ago
    Владимирович, наше ядерное оружие... ТАКОЕ ЖЕ ДРЕВНЕЕ КАК И Я
    Опубликовано: 14 hours ago
    560089
  • Ищу АЙФОНЫ и технику на блошином рынке - барахолка. Сколько заработал? 15 hours ago
    Ищу АЙФОНЫ и технику на блошином рынке - барахолка. Сколько заработал?
    Опубликовано: 15 hours ago
    152602
  • The Definitive Porchetta by Antica Porchetteria Granieri since 1916 with chef Paolo Trippini 2 years ago
    The Definitive Porchetta by Antica Porchetteria Granieri since 1916 with chef Paolo Trippini
    Опубликовано: 2 years ago
    1743443
  • Ancient Bolognese Sauce in an Emilian Michelin restaurant with Massimo Spigaroli - Pallavicina* 1 year ago
    Ancient Bolognese Sauce in an Emilian Michelin restaurant with Massimo Spigaroli - Pallavicina*
    Опубликовано: 1 year ago
    442048
  • Making The King of Prosciutto | Culatello | Gourmet Woodsman 1 year ago
    Making The King of Prosciutto | Culatello | Gourmet Woodsman
    Опубликовано: 1 year ago
    36876
  • Beef Wellington in a 3 Michelin stars English Restaurant with Marco Zampese - Connaught*** 3 years ago
    Beef Wellington in a 3 Michelin stars English Restaurant with Marco Zampese - Connaught***
    Опубликовано: 3 years ago
    2690551
  • 🐝Torna il Bio Film Festival: cortometraggi sulla biodiversità 🎬📽️ Streamed 2 weeks ago
    🐝Torna il Bio Film Festival: cortometraggi sulla biodiversità 🎬📽️
    Опубликовано: Streamed 2 weeks ago
    33
  • How Pancetta (Italian-style bacon) is Made in Italy | Flat and Rolled | Claudia Romeo 2 years ago
    How Pancetta (Italian-style bacon) is Made in Italy | Flat and Rolled | Claudia Romeo
    Опубликовано: 2 years ago
    1612074
  • How a 3 Michelin Star Italian Chef Runs a Restaurant with Just Mountain Ingredients - Niederkofler 1 year ago
    How a 3 Michelin Star Italian Chef Runs a Restaurant with Just Mountain Ingredients - Niederkofler
    Опубликовано: 1 year ago
    157839
  • Can you make Italy's famous Culatello in your home refrigerator? | Dry curing meats for beginners 2 years ago
    Can you make Italy's famous Culatello in your home refrigerator? | Dry curing meats for beginners
    Опубликовано: 2 years ago
    63904

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5