• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How To Butcher a Whole Tuna: Every Cut of Fish Explained | Handcrafted | Bon Appétit скачать в хорошем качестве

How To Butcher a Whole Tuna: Every Cut of Fish Explained | Handcrafted | Bon Appétit 8 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How To Butcher a Whole Tuna: Every Cut of Fish Explained | Handcrafted | Bon Appétit
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How To Butcher a Whole Tuna: Every Cut of Fish Explained | Handcrafted | Bon Appétit в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Butcher a Whole Tuna: Every Cut of Fish Explained | Handcrafted | Bon Appétit или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How To Butcher a Whole Tuna: Every Cut of Fish Explained | Handcrafted | Bon Appétit в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How To Butcher a Whole Tuna: Every Cut of Fish Explained | Handcrafted | Bon Appétit

Yuji Haraguchi is a butcher and owner of the fish market Osakana. In this episode of Handcrafted, Haraguchi shows Bon Appétit how to butcher a whole tuna and explains every cut of fish you would see at sushi restaurants. To do this, Haraguchi uses five knives: the Yanagi, which is used for slicing sashimi, the Mioroshi Deba filleting knife with narrow thin blade, the Deba single-edged knife used for breaking down the whole fish, the Gyuto versatile multipurpose chef's knife, and the Yo-Deba. He breaks down the tuna into back loin, belly loin, pelvic fins, bones, and collars. From there, the cuts are broken down into saku blocks and sashimi like toro, chu-toro, sinews, sankaku, akami, tuna tartare, and aburi. Want Bon Appétit shirts, hats and more? https://shop.bonappetit.com/?utm_sour... Still haven’t subscribed to Bon Appétit on YouTube? ►► http://bit.ly/1TLeyPn Want more Bon Appétit in your life? Subscribe to the magazine! http://bit.ly/2n0gbmu ABOUT BON APPÉTIT Bon Appétit is a highly opinionated food brand that wants everyone to love cooking and eating as much as we do. We believe in seasonal produce, properly salted pasta water, and developing recipes that anyone can make at home. How To Butcher a Whole Tuna: Every Cut of Fish Explained | Handcrafted | Bon Appétit

Comments
  • How a Japanese Chef Turns a Whole Fish Into 6 Dishes | Handcrafted | Bon Appétit 2 года назад
    How a Japanese Chef Turns a Whole Fish Into 6 Dishes | Handcrafted | Bon Appétit
    Опубликовано: 2 года назад
  • How To Butcher An Entire Cow: Every Cut Of Meat Explained | Bon Appetit 8 лет назад
    How To Butcher An Entire Cow: Every Cut Of Meat Explained | Bon Appetit
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Нарезка гигантского голубого тунца на роскошные сашими, тунец теппаньяки - тайваньская еда 3 года назад
    Нарезка гигантского голубого тунца на роскошные сашими, тунец теппаньяки - тайваньская еда
    Опубликовано: 3 года назад
  • The World's Finest Bluefin Tuna 9 месяцев назад
    The World's Finest Bluefin Tuna
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • How to breakdown Tuna Loin in 4 Steps 2 года назад
    How to breakdown Tuna Loin in 4 Steps
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to Butcher an Entire Pig: Every Cut of Pork Explained | Handcrafted | Bon Appetit 8 лет назад
    How to Butcher an Entire Pig: Every Cut of Pork Explained | Handcrafted | Bon Appetit
    Опубликовано: 8 лет назад
  • БЕЗУМНАЯ нарезка голубого тунца весом 990 фунтов — каждый ломтик идеален! 4 месяца назад
    БЕЗУМНАЯ нарезка голубого тунца весом 990 фунтов — каждый ломтик идеален!
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • How to Make 12 Types of Sushi with 11 Different Fish | Handcrafted | Bon Appétit 7 лет назад
    How to Make 12 Types of Sushi with 11 Different Fish | Handcrafted | Bon Appétit
    Опубликовано: 7 лет назад
  • How to Make Handmade Soba Noodles | Handcrafted | Bon Appétit 7 лет назад
    How to Make Handmade Soba Noodles | Handcrafted | Bon Appétit
    Опубликовано: 7 лет назад
  • 1000-фунтовая нарезка гигантского синего тунца для сашими 4 года назад
    1000-фунтовая нарезка гигантского синего тунца для сашими
    Опубликовано: 4 года назад
  • Мясник 100-фунтовый тунец 2 года назад
    Мясник 100-фунтовый тунец
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to break down yellowtail (hamachi) into parts for sushi. 5 лет назад
    How to break down yellowtail (hamachi) into parts for sushi.
    Опубликовано: 5 лет назад
  • HOW TO CUT/PROCESS AHI (YELLOWFIN TUNA) 2 года назад
    HOW TO CUT/PROCESS AHI (YELLOWFIN TUNA)
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to Butcher an Entire Lamb: Every Cut of Meat Explained | Handcrafted | Bon Appetit 8 лет назад
    How to Butcher an Entire Lamb: Every Cut of Meat Explained | Handcrafted | Bon Appetit
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Самый острый нож для тунца! Превосходное умение нарезать желтоперого тунца, роскошные сашими 3 года назад
    Самый острый нож для тунца! Превосходное умение нарезать желтоперого тунца, роскошные сашими
    Опубликовано: 3 года назад
  • Синяя рыба весом более 60 кг. Разрезать и съесть Cheilinus undulatus 3 года назад
    Синяя рыба весом более 60 кг. Разрезать и съесть Cheilinus undulatus
    Опубликовано: 3 года назад
  • Forging a Massive Damascus Steel Knife | Handcrafted Large Blade 1 день назад
    Forging a Massive Damascus Steel Knife | Handcrafted Large Blade
    Опубликовано: 1 день назад
  • MASSIVE 10ft Tuna... We Broke a Record! (Commercial Bluefin Tuna Fishing) 1 год назад
    MASSIVE 10ft Tuna... We Broke a Record! (Commercial Bluefin Tuna Fishing)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Шеф-повар суши показывает, как разделывать и есть тунец 2 года назад
    Шеф-повар суши показывает, как разделывать и есть тунец
    Опубликовано: 2 года назад
  • How To Butcher Every Bird | Method Mastery | Epicurious 4 года назад
    How To Butcher Every Bird | Method Mastery | Epicurious
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5